Aşırı kokoreç seven biri olarak bu videoyu izledikten sonra soğudum cidden... :(

Aşırı kokoreç seven biri olarak bu videoyu izledikten sonra soğudum cidden... :(

Ne pis insanlar var gerçekten işini temiz hijyenli güzel bir şekilde yapan çok az iş yeri var resmen insanların sağlığı ile oyun oynuyorlar kimse insanların sağlığını düşünmüyor tek dertleri para olmuş.
Krom tezgahın üzerinde siyah lekeler var, tezgahlar yeşillenmiş, duvardan çıkan musluklar iç açıcı değil vs... Sonuç olarak kokoreç zaten pis bir şey, aynı küvette muhtemelen onlarca bağırsak yıkanıyor bu hoş değil. Yine bu haliyle bile pek çok yerden temiz olduklarını söyleyebilirim. Yemiyorum, yemem de. Bir sefer tadına bakmıştım sadece, güzeldi aslında ama yemem. 🙂
Kokoreç zaten çok temiz bir yiyecek gibi gelmiyordu bana ve hiç yemedim, yemem de.
Ayrıca hiçbir üretim ortamının %100 temizliğine güvenmiyorum, en iyisi evimde yapıp yemek diyorum, kendim yapıp yiyorum. Daha sağlıklı, temiz ve güvenilir.
Bu tarz yemeklerin güvenilir restaurant veya mekanlarda yenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten sakatat ve organ yemeye fazlasıyla karşı biriyim, bir de bu tarz hijenik olmayan ortamlar insanı iyice soğutuyor yemekten
Cevap
66Cevap
Hemen her yiyeceğin yapılma yerleri rezillik içinde gadası
Şimdi soğudum.
icinde bok olsa da olmasa da her daim yedigim ve yiyecegim cigh kofteden soora en sevdigim yiyecek. yemeyen kerizdir bence en azindan tadina bakilmali. ayrica kiz arkadasinizin kishiligini de test etmenize yarar. eger kokorec yiosa akilli ve size gore bi insandir, eger yamiosa aptaldir hemen ayrilin.
Uğur Dündar piyasadan cekildi, meydan çakallara kaldi
Şu imalathanelerde işini doğru dürüst ve temiz yapan kaç yer vardır hiç emin değilim.. Bunlar sadece kendi kendilerine ifşa edip bize gösterilenler.. İnsan ister istemez soğur.
Ben sakadat sevmiyorum zaten ve kokoreç bağırsaktan yapılıyor yani sağlık açısından aşırı özenle temizlenmesi gerekiyor gözünle görüyor musun. O farkı anlamayın diye bol baharat katıyorlar yiyemezsiniz yoksa. Midye işkembe daha neler var neler.
Yani ne bekliyorsun ki ben de çok severim ama uzun zamandir yemiyorum yiyemiyorum da şu midye yiyenler var midyenin ne oldugunu bilmezler şırdan yiyenler var mumbar yiyenler var bunlar ne oluyor ki kokorece laf ediyorlar
Bir çok şeyde böyledir. Biz dışarıdan veya oturduğumuz yerde gördüğümüzle yetiniyoruz. Biraz detayına insek neredeyse %90 çoğu şeyden soğuruz bence
@Luccᴀ seversin sen afhjdfjkj ama izleyince nefret edeceksin bence
Mesela ben piyazdan nefret ederdim, tadı güzel gelmiyordu. Bir gün çok güzel şekilde marine edilmiş şekilde; bol tahin ve zeytinyagli olanından yedim. Bilmem kaç sene tiksindirici geldiği için yiyemedigim o yiyecek, o günden sonra en sevdiğim yemeklerden birisi oldu.
Bence sen işinin ehli birinin yaptığı, iyi pişmiş güzel bir cigeri bir daha dene. Bence fikrin değişecek
Her yer böyle değil kaliteli titizlikle yapılan bir yeri internette arayip bulman zor çünkü iyinin reklami olmuyor kötüyü de herkes ibretlik gösteriyor 👍
kokoreçten soğumam için buna bakmama gerek yok
benim soğuma nedenin bağırsak o ya
bağırsak yenilir mi hiç
bağırsak mı bağırmasak mı :D :D
Keşke fabrikasyon olan her görüntüyü izleseydiniz
Milyon dolar kazanmak yerine köyde domates yetiştirmeyi tercih edersiniz
Bahçen var mı? Nerde yaşıyorsun?
Afedersiniz de tanımadığım insanlarla özel hayatım hakkında konuşamam
Basit bir soruydu ama peki öyle olsun 😊
Teşekkür ederim 😊 takipte edebilirsin 😊
Ağzımı sürmedim yahu kokoreç bu, içinden bok çıkan deriyi yiyorsunuz ne kadar hijyenik olabilir, yiyenler düşünsün midem almıyorum
Buraya gelmeden önce de içinden b*k geçiyordu zaten çokta tiksinmeni gerektirecek bir durum yok sanırım :D
Kokoreç sevmemde. Bu nasıl bir görüntü hastalıklar neden bu kadar çoğaldı bence hepsi temizlik olmadığı için Allah akıl fikir versin bunlara
Soğumana gerek yok, yediğimiz şey zaten bağırsak yani.😅Sadece her yerde yenilmemesi gereken ve mekan seçiminin çok iyi yapılmasını bilmemiz yeterli.
bundan baska lağımcı çizmeleri olan her yerin ok götürdüğü bir video daha var onu bul kesin bir daha yemezsin
Zaten sevmiyodum kokoreçi sevenlere görselden sonra iyi kusmalar wksnsksn
Asla vaz gecmem bundan seks de iki yeride oral yaparken iyi de boyle ufak birseydemi vazgecicem asla
yediginiz de bundan cok farkli bir sey degil niye sogudunuz ki.
O yendiğin hazır gıdalar sanki çok hijyen ortamda oluyor
Sen bir de şeftali suyu yapımında kullanılan şeftalileri görseydin keşke
İğrenç ben hiç yemedim ama paça falan mumbar severim.
Zaten sevmiyordum artk kokusunu duyunca migdem ağzıma geleck😔
çok abartılı bir şey yok bu videoda. çogu yerden temizler :D
Yine de soğumadım, görüntü iğrenç ama beni hiç bir şey kokereçten soğutamaz 😁
Kokoreç tarzı sakatat ürünler yemekler çorbalar vs tüketmem
Videoyu izlemeden geçiyorum, soğumak istemiyorum kokoreçten..
oh mis gibi yapmışlar ellerine sağlık ustalarımın
Kokoreç neden ise sevmiyorum videoyu izlemedim ama yemem
Zaten sicak bakmıyordum. simdi tam soğudum.. yanii eti varken bağısak neden yenir ki
Onun tadı orada içinde biraz bakteri birikecek.😁
Valla ben çok seviyorum ama artık temkinli yerlerde yerim herhalde.
Bir laf vardır kasaphanelerin duvarları camdan olsa kimse et yemez diye
böyle bir laf yok
awmk
@Sanakimbakar artik var1😄
Hiç yemedim yemeye de niyetim hiç yok böyle pis şeyleri bok çıkıyor lan ordan
Hayvan bagırsagı yıyorsunuz bok borusu tabiri caizse. Bundan mı tiksiniıon? Djsjjsd
Hiç yemedim. Fakat lüks yerler harici bence çoğu restoran gıda sektöründeki yer benzer hijyende.
Hayvanın o kadar eti, organları neyinize yetmiyor da bağırsaklarına sarıyorsunuz?
Cidden hani çok merak ediyorum, bildiğin senelerce içinde dışkı geliş geçişi olan yer yenilir mi? 🤢
5179 ile değişik 5996 sayılı gıda tarım ve hayvancılık yasasına bakacaksın. Tek sorumlu
Yani insan neresi temiz neresi değil bilemez bu sadece hayvanın bağırsağını yiyeceğimiz zaman için geçerli değil. O yüzden ben yine yerim girip her yerde mutfağa bakacak değilim sonucta
İzlemeye korkuyorum 🥺 çok severim de
İlk baştaki adamın kol kılları sjdj zaten içinde bok var asıl iğrenilmesi gerekn yer orası :d
Hayatta ne boklar yedik boş ver bir hayvan boku yemediğimiz kalsın mxdhhdhd
Hayatımda hiç yemedim yiyenlere de ss atcam şimdi buneee kısucammm
Sonuçta bağırsak yani ne bekliyordunuz 😂 her boku yiyip kokoreç yemeyenler... sizede selam olsun
tanıdık bilinen yerler dışında dışarıdan yemek yenmez
Yine temiz yapıyorlar ne bekliyordun ki
Sen yiyor musun kokoreç
Görüntüde çok bir şey yok. Yerim.
İnsanlar suda calısıyor gayet duzenlı ve temız
Midem kalktı hiçte yemem Allah'tan
ne alaka mis gibi işte
sıkıntı yok pişince geçer
Neden dm lerme cevap vermıyrosun 🥺🥺🥺
Kesın sevgili yaptın
Oyle olsun madem😱😯😱😥😱😥😱😱😥😱😥😥😥😱😱😥😱😥😱😥😱😥
😂😂😆😂😆😂😆😂😂😆😂😆😂😂😆😂😆😂😆😂🤩😆😛😇🤔😚🤔☺️🤔☺️😋😉😋😗🤫🤫😗🤫😗🤭🙃🤭🙃😙🤫🙃😃🤫🤭☺️🤭☺️🤭🤫🤑🤫🤑😸😓🥱😰😫😰😫😰😸😓😸😓
Ask parçam
@kardelen_aysee22 ruh hastası awk
Jcjejd ya ne diyim ki
😘😘❤️❤️
Ikınıze de benden öpücük😚😇🥰😉🥰😉🥰😉
@Beyefendiori benımle konuş!!!😙😙😘
@sessizadam4 senı de seviyorum sessız adam😘😘😘😋😋
@kardelen_aysee22 ilk defa
Dkdjdjjdjdjd
Allah beterinden korusun
Zaten sevdiğim bir yiyecek değil.
Laan a*mınaa yemek yiyorum şu an
Beklediğim bişeydi görüntüler
O kadar kötü değil
sanki diğer yiyecekler çok mu iyi
Yemiyordum ki zaten 😂😂yiyen düsünsün
Ne var yenur omega bej
Hem o bakaratla kızartılınca mis gibi oluyor çıtır ekmeğin arasında yanında ayran
He birde soğan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?