Yeme & İçme Ne sıklıkla kahve tüketirsin? marulsalataası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yorgunluğuma en iyi gelen şey olabilirsin ❤️☕ Güncellemeler+1 yıl siz sevgilinize iltifat edin ben de kahveme 🙏😂 Ne sıklıkla kahve tüketirsin? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şu kahveler bir benim yorgunluğuma iyi gelmiyor ellam. Pek tercih etmem. Arada bir içiyorum. 1 1 Yorumla marulsalataası +1 yıl ahhahahah alışkanlık tabi bizimkisi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Her gün içiyorum 0 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl her gün kafeye gittiğimde arkadaşlarımla içerim hocam 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eğer kahve yapıp içmeye vaktim olursa içiyorum yoksa illa kahve içmem gerekiyor demiyorum. Türk kahvesi içtikten sonra acıkma hissi geliyor 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Belli zaman dilimi yok. Canım ne zaman isterse. 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çay hastasıyım ben, kahve bi fincan yetiyor 1 0 Yorumla
Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Her gün 2-3 fincan içiyorum maalesef :'))) 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Her gün en az 1 fincan kahve içerim. 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl gunde 3 bardak final haftaları daha cok 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. @mervelerdeeyizzz ben kahve içer miyim biladerim 0 2 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl çay içersin baba Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sen adamsın Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nadir. Uyku açmak gerekince 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 376 cevap paylaştı. Her gun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şu kahveler bir benim yorgunluğuma iyi gelmiyor ellam. Pek tercih etmem. Arada bir içiyorum.
ahhahahah alışkanlık tabi bizimkisi
Her gün içiyorum
her gün kafeye gittiğimde arkadaşlarımla içerim hocam
Eğer kahve yapıp içmeye vaktim olursa içiyorum yoksa illa kahve içmem gerekiyor demiyorum. Türk kahvesi içtikten sonra acıkma hissi geliyor
Belli zaman dilimi yok. Canım ne zaman isterse.
Her gün bir tane içiyorum
Çay hastasıyım ben, kahve bi fincan yetiyor
Günlük 1 fincan ya da 2.
Her gün 2-3 fincan içiyorum maalesef :')))
Her gün en az 1 fincan kahve içerim.
Günde bir kez içiyorum en az.
gunde 3 bardak final haftaları daha cok
@mervelerdeeyizzz ben kahve içer miyim biladerim
çay içersin baba
Sen adamsın
Nadir. Uyku açmak gerekince
Her gün
Yüzyılda bir
Hiç sıklıkla
Günde 10 kez 😂😂
çok sıklıkla