Yeme & İçme Ben acıktım sizde acıktınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya ben çok acıktım aw 🥲🥲🥲 Odamda da yiyecek bir şey yok mecbur açlığı unutmaya çalışıp uyuyacağım Ben acıktım sizde acıktınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Yeni yemiştim 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl palampalamut yalamadan yut 😃😃 yanina guzel bir salata da yaptim 0 1 Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl iyi acikmisim yogun du Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Melemen yapiyorum aciktim bende nolacak bizim sonumuz 🥲 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Menemen ben severim bana da bırak 🥲🥺 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Gel güzelim gel beraber olsun üstune de kasar rendeledim üff😌 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl he ya bende acıktım :/ 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ☹️🥺 Yorumla Gothroc +1 yıl Canım nası dürüm çekti gece gece ya :( Yorumla Soran +1 yıl Benim canım lazanya çekti Yorumla Gothroc +1 yıl peki sen lazanya ye ben etraf kapanmadan bir şeyler söyliyim :D Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😂😂 Yorumla Gothroc +1 yıl afied :D Yorumla Soran +1 yıl Yön kş hayalde yicem sadece ama sağlar ol Yorumla
susbenimsin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Adres ver kokoreç midye yollayım sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 keşke gerçek olabilse ama düşüncen için teşekkür ederim Yorumla
mahsun36 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Yurtamı kalıyorsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl He ç Yorumla mahsun36 +1 yıl Üzüldüm ya yakınsa getireyim birşeyler bilirim yurt hayatını Yorumla Soran +1 yıl Başka bir ülkedeyim kesin yakın değilim ama teşekkür ederim Yorumla mahsun36 +1 yıl Oooo şehri geçtik birde ülke dışındasın 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef 🥲🥲🥲 Yorumla mahsun36 +1 yıl Hangi ülkedesin sohbet etmek istersen özele gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeni yemiştim
palampalamut yalamadan yut 😃😃 yanina guzel bir salata da yaptim
iyi acikmisim yogun du
Melemen yapiyorum aciktim bende nolacak bizim sonumuz 🥲
Menemen ben severim bana da bırak 🥲🥺
Gel güzelim gel beraber olsun üstune de kasar rendeledim üff😌
he ya bende acıktım :/
☹️🥺
Canım nası dürüm çekti gece gece ya :(