Hiç ağzıma sürmedim, çok merak ediyorum acaba Alkol tadı nasıl? 🤔
Özetle anlatırsanız sevinirim :)
Hiç ağzıma sürmedim, çok merak ediyorum acaba Alkol tadı nasıl? 🤔
Özetle anlatırsanız sevinirim :)
Rakı farklı viski var farklı şarap ayrı bir farklı votka güzel bir içki rakı meze ile gider mezesiz ırak olmaz yanında et olması lazım hafif acıdır ama anason alkol olduğu için erkeklerin vazgeçilmez içkisi rakıdır viski sadece çikolata kuru yemiş de güzel gider o da erkek içkisi bir duble atarsın iki takla atarsın şarap kadın ilişkisi özellikle roze şarap da Beyaz peynirli sade içersen öyle gider kırmızı şarap kırmızı etle beyaz şarap balık tavukla gider
Sarhoşluk keyifli aslında süsli. kafanın böyle hafif gidik olması süper bi his. tatlarının kötü olması kısmına gelince, içtikçe tadı güzel geliyor. ya da başka yiyeceklerle süper uyum sağlıyorlar. mesela patates cipsi yerken yanında birayı arıyorum ben şahsen.
kırmızı şarap:
dry: biraz sert, boğazdan geçerken oturan, çok az ekşi, aroması üzümüne göre değişen bir tadı var. en sevdiğim kırmızı şarap üzümleri: merlot, primitivo ve şiraz. genelde kışın iyi gider, soğuk içilmediği için.
half dry ya da tatlı: meyveli bir aroması vardır, şekerlidir. hiç sevmediğim için üzüm tavsiyesi veremiyorum :)
beyaz şarap:
dry: kırmızı şaraptan biraz daha ekşi bir tadı vardır, genelde soğuk içilir, kırmızı şaraba göre daha hafif bir içimi vardır. kırmızı şaraba göre daha asitlidir.
en sevdiğim beyaz şarap üzülmeri: sultaniye, riesling, bi de ismini söyleyemediğim ve muhtemelen yanlış yazdığım grigio pinot
roze:
aslında biraz daha beyaz şarap gibidir diyebilirim. daha asitli olur. soğuk içilir.
viski:
ben scotch seviyorum. onun anlatayım:
içtiğinizde bir ısınma gelir. boğazınızdan yavaşça akar. tahtamsı bir kokusu vardır. ağızda da tahtamsı bir tat bırakır. insanlar buzlu içse de ben sek içilmesi taraftarıyım. ağır bir içkidir. yavaş içilmesi gerekir.
rakı:
olips şekeri gibi bir tad bırakır bir süre sonra ağızda. bir de tabi anason tadı.
baileys:
şekerli bir içkidir, bayramda verilen o kahveli şekerler vardır ya, tadı biraz ona benzer.
Cevap
8Cevap
Arpaya gadası
Alkolün tadı acı olur ve zaten içenler de genellikle tadını sevdikleri için değil, insan bedeninde meydana getirdiği etkiyi sevdikleri için içerler.
Alkolden alkole değişir, viski kolanya gibi aci ve sertir, biralar ortalama agirliktadir
Knk aci biraz ama gunah ama olsun millet n3 gunahlar isliyo adam oldurmenin tacavzun hirsizligin yaninda hic bisey rahatlatiyo. vucudu duygusal insanlar icer arada gen3lde binde bir bi zarari olmaz kendi halindeyse🙂
Knk aci biraz sen icmek istermiydin vucudu rahatlatiyo
Boyle her seyi unutturuyor kafa agirlasiyor rahatlama hissi bi saga sola yamuk yumuk yuruyorsun ama farkinda degilsin boslukta gibisin rahatlama hissi genelde rahatlamak icin icilir🙂
Ozetledim sana canım
Ömür böyü içmiceğim için merak ediyordum, saolasın herkes güzel yazılar yazmış :)
Niye omur boyu gunah diyemi knk🙂
?
Ailende falan icen varmiki baban abin kardesin vs vs mesela kmk
Knk
Çevremde kimse içmiyor, aynen günah olduğu için içiyorum.
Pardon içmiyorum yazcaktım
Abin kardesin falandami hic icmiyo
Ben tek çocuğum
Kolonya gibi sljdhs
Iyy kötü denemedim
Tarifi zor
Hafif tadına baksan daha kolay değil mi
B*k gibi tadı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?