Yeme & İçme Kahve içiyorum, eşlik etmek ister misiniz? Yalnızbirkızçocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Muhabbet ile daha güzel :) Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim :) kahve isteyenlerin kahvesi uykum kaçar diyenlerin çikolatalı sütü hazır afiyet olsun :) Kahve içiyorum, eşlik etmek ister misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Kahveyi severim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun :) bende içiyorum 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Şimdi bitirdim ben de kahvemi... Tek başına sohbetsiz hızlı bitiyor 0 0 Yorumla
tatlidlknl25 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zahmet olmazsa orta şekerli bir Türk kahvesi alırım ben de, ya da ben yaparım farketmez 😅🙃 0 0 Yorumla
Sessizlik_1990 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Yatarken icmiyorum uykum gelmiyor uyuyamıyorum sabah işe geç kalıyorum sonra 🙄 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kahve de neymiş çay demle çay 😁😁😁 0 2 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Hahhaha :) hakkını kaybettin :) Yorumla Muharrem018 +1 yıl Ben her türlü alırım o hakkımı 😉😉 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl ah be az önce bitirdim sorry. 0 2 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Olsun :) Yorumla Gothroc +1 yıl tamam :) Yorumla
yenibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Bugun olmaz 2 kupa nescafe ictim yeter 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kahve içmek isterim ama eşlik sevmiyorum 😀👍 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. İçeriz 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kahveyi severim gadası
Afiyet olsun :) bende içiyorum
Şimdi bitirdim ben de kahvemi... Tek başına sohbetsiz hızlı bitiyor
Zahmet olmazsa orta şekerli bir Türk kahvesi alırım ben de, ya da ben yaparım farketmez 😅🙃
Yatarken icmiyorum uykum gelmiyor uyuyamıyorum sabah işe geç kalıyorum sonra 🙄
Kahve de neymiş çay demle çay 😁😁😁
Hahhaha :) hakkını kaybettin :)
Ben her türlü alırım o hakkımı 😉😉
ah be az önce bitirdim sorry.
Olsun :)
tamam :)
Bugun olmaz 2 kupa nescafe ictim yeter
Az önce ictim afiyet olsun
Fena olmazdı aslında.
Kahve içmek isterim ama eşlik sevmiyorum 😀👍
içtim az önce nişantaşında