Yeme & İçme Nereye yazabilirim şikayet için? nedenamaa Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mantı yapayım dedim, Nimet"markası içinden çıkana bakın ya bunu nereye şikayet edebilirim Nereye yazabilirim şikayet için? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Kötüymüş 0 0 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Ev yapımından asla şaşmam..Tüketici haklarına şikayet edebilirisn 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl O siyah şey galiba, çok kötü gerçekten. Tüketici gıdaya şikayet edebilirsiniz. 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Onun tadı kötü ya bimde buzdolabına olan manti var o gayet güzel 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. maalesef bir şey çıkmaz 3 harfli marketlerin ürünleri böyle 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Çok kötü ya 😣 0 4 Yorumla nedenamaa +1 yıl Evett ya Yorumla Boavistaa +1 yıl Mantı aç sen 🙄 Yorumla nedenamaa +1 yıl Açamam 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Açarsın :D Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çıkan ney o normalde güzel oluyor mantısı 0 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Siyah mantı çıktı içinden Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tüketici gıda uygulamasına 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl Teşekkürler Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yanmış değil mi kendi ellerinle açsan daha iyi olmazmı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O ne çıkaramadım 0 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Siyah mantı ckdı içinden Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şikayetvar. com 0 0 Yorumla
alemindelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ne çıktı anlamadım 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl Paketin içinden siyah bir şekilde mantı çıkdı Yorumla alemindelisi +1 yıl Firmaya yaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne çıkmış ki 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl Siyah mantı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime ne ispatlayacaksin ya fare değil böcek değil salla Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. O markaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kötüymüş
Ev yapımından asla şaşmam..
Tüketici haklarına şikayet edebilirisn
O siyah şey galiba, çok kötü gerçekten. Tüketici gıdaya şikayet edebilirsiniz.
Onun tadı kötü ya bimde buzdolabına olan manti var o gayet güzel
maalesef bir şey çıkmaz
3 harfli marketlerin ürünleri böyle
Çok kötü ya 😣
Evett ya
Mantı aç sen 🙄
Açamam 😂
Açarsın :D
Çıkan ney o normalde güzel oluyor mantısı
Siyah mantı çıktı içinden
Nimetle şaka olmaz 😝 😂
Tüketici şikayet no sunu ara