+1 yılFazla kavrulmuş tadı çok kötü mü bilmiyorum ama görüntü olarak güzel görünüyor tadı çok kötü değilse yenir baktın tadı çok kötü zebil ve israf olmaması için hayvanlara ver hayvanlar faydalansın.
12 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Güzele benziyor 🤔 olsa da yesem. Şimdi hiç uğraşamam onunla ama. Halley var yanımda. Helvanın yerini tutmaz ama idare edecem mecbur :/
16 YorumlaKavururken durmadan çevirecektin, ama rengi çok çok az kararmış. Ama bir tat bence yanık tadı yoksa sorun yoktur.
13 YorumlaTadından belli olur , kokusundan., dibini göremiyoruz
10 YorumlaYanmamis. renginin degismesi gerek zaten. bence kivaminda
10 YorumlaTadından anlaşılır gibi. Bilemedim, tadı güzelse sorun yok bence.
10 Yorumla
+1 yılRengi güzel birazda o kavruk tadı seviyorum helvada
10 Yorumla
+1 yılYok iyi kavrulmuş asla yanık denmez buna
10 YorumlaYenir gibi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılYanında dondurmayla ügfff
15 Yorumla- +1 yıl
Helva ilk piştiğinden böyle olur bi 5 dakikaya daha iyi bir kıvam alır
- +1 yıl
Rica ederim (≧∇≦)
- +1 yıl
Utsukushi^^
+1 yılYe gitsin yenmicek gibi yanmış değildir
10 Yorumla
+1 yılYanmış görünüyor tadına bakmak lazım
10 YorumlaYenir yenir bişi olmaz.
10 YorumlaVarsa ceviz içi karıştır güzel olur
10 YorumlaUn helvası hafif yanık yenir İrmiği yakarsan at çöpe
00 Yorumla
+1 yılTadından kokusundan belli olur. Biz anlayamayız burdan. Dibi de görülmüyor ayrıca.
00 Yorumla
+1 yılYenur Omega 5 😂😂
1144 Yorumla- +1 yıl
O değil de çok severim. Cenaze olduğu zaman oh helva yiyeceğiz demişliğim var 😅😂😂
- +1 yıl
Yok bee bizimkiler ev kokuyor diye tantana çıkarıyorlar. Yoksa yaparım. Bu arada iki soruda aynı anda iki farklı sohbet ediyoruz 😂😂
- +1 yıl
Ya bizimkilerin kokulara hassasiyeti fazla. O yüzden yağlı yemek çok yapılmaz. Yağ kokmaz yani. Ev yapı gereği aerodinamik bir ev değil. Çok hava akışı olmuyor. Özellikle mutfakta o yüzden koku çok kalıyor. Bir de mutfak Amerikan mutfak gibi salona penceresi var.
- +1 yıl
İkizler yaa direkt mantıklı olana ikna oldu 😂
- +1 yıl
Ben daha bir şeyden bahsetmedim bile sen de var ya. Bu arada orada ortaklık demiştim ama bu ortaklık her türlü ortaklık anlamına geliyor. Yani iş, hayat, proje...
- +1 yıl
neden KORKTUN Kİ?
- +1 yıl
Sosyal fobin mi var? Yoksa birilerine karşı yakın hissetmenin korkusu travmalar mı?
- +1 yıl
Onu kaybetmekten dolayı değil yani bu fobin?
- +1 yıl
Kazanamayacağını düşündüren ne?
- +1 yıl
Çok önyargılısın ama sen yaa. Ne kazanacağını denemeden bilemezsin ki. Baştan beri hakkımda sürekli yanılıyorsun farkında mısın? 😂😂 Başta kanka falan dedin çıkmadım. Sonra konuda uzlaştık. Şimdi bir kazancım yok diyorsun... Denemeden bilemezsin 😉
- +1 yıl
Canım benim. Hayatım boyunca kazandığım her şeyi ısrar ve çabayla kazandım. Şimdi ısrar etmesem silinip solup gideceksin. Ben de senin için. Ama aklımda kalacak acaba çabalasaydım, elimden geleni sonuna kadar yapsaydım onu kazanır mıydım? Kazansaydım neler olurdu? Bunların şüphesinde olmaktansa sonuna kadar savaşıp görmek gibi bir felsefem var. "Hakkını vermek her şeyin..."
- +1 yıl
Bir şeyi gerçekten hakkıyla yaptıysan gözün arkada kalmaz... Gerçekten sonuna kadar gittiysen ben bunu denedim diyebilirsin. O yüzden ben sana saatlerce de olsa dil dökerim. Hayır iyi olacağını bildiğim bir şeyi sana anlatamıyor olmak can sıkıcı... Hayır sonra deneyince kendine kızacaksın. Bk var diretmişim o kadar diye 😅😂
- +1 yıl
Beybisi benimle başa çıkamazsın ama böyle ısrar edersen. 26 yıllık ailem uğraşamıyor benimle... Sen de var ya... Senin ikna olman yeterli değil ki. Benim olmam gerek... Bir saattir sana dil döküyorum. Buna rağmen senin kaçman biraz ayıp bence. İnsan bu kadar dil döktü adam gerçekten uğraşıyor deyip, ona istinaden kabul eder. Ayıp yaa. Ben o konuda da kontrollüyüm. Derin bir iç çekiş ve Allah diyorum içimden... İsyan etmek yerine dinleyip denesen daha az yorulursun... Ben çok kişi soldurdum... Bir güz gibi yaşadım baharımda... Sokmak için ısrar eden yaprak diye ağaç döker mi yaprağı? Yaprak kuruyup atar kendini...
- +1 yıl
Çok ayıp edersin. Bence bunu iyi değerlendir bazı insanlar insanın karşısına bir kere çıkar... Fırsat olarak. Ya tutar mutlu olursun, ya da hep aklında kalır bir soru işareti olarak...
- +1 yıl
Shinjiru shinjinai ni kakawarazu, unmei wa sonzai shi, sore ga kyō watashitachi o musubitsukemashita. Nigetara make.
Nickindeki Jun ichi'ye ithafen demek ki Japonca var biraz diye düşünerek 😉 - +1 yıl
Çeviri kullan 😉 Jun 1 ne bilemiyorum ama ben de biraz biliyorum Japonca 😉
- +1 yıl
Direkt japoncasını yazayım dur.
- +1 yıl
信じられないかもしれませんが、運命は存在し、今日私たちを結びつけています。 逃げたら負け。
- +1 yıl
Zaman kaybetmeyelim işte. Bir daha karşılaştırmak yerine belki şimdiden alman için beni bu kadar ısrarcı yaratmış olamaz mı? Biraz böyle mi baksan acaba? Belki acil lazımım sana ve senin haberin yok ve kader de bu yüzden sürdü beni karşına 😉
- +1 yıl
Ben sadece kaderci olduğum için ısrar etmiyorum ki. İstediğim için de ısrar ediyorum. Merak ediyorum...
- +1 yıl
Oldukça ilgi çekicisin. Mükemmel olmanı beklemiyorum ki. Ama kusurlarınla keşfetmek istiyorum seni 😉
- +1 yıl
Enee
- +1 yıl
İstemiyorum diye yalan söyleme bari kaçınıyorum. Korkuyorum de.
- +1 yıl
Pygmalion etkisi nedir biliyor musun?
- +1 yıl
Bir şey diyebilir miyim?
- +1 yıl
Hikayesini biliyor musun? Mitolojideki en sevdiğim hikayelerden...
- +1 yıl
Lafa tutacağım ama şimdi sen beni kaçırmak istiyor olabilirsin de, ben seni kaçırmak istemiyorum işte... Hayat bu bir an, bir daha gelmiyor... Fırsatlar kaçıyor...
- +1 yıl
Hikayesinin neden hoşuma gittiğini de merak edeceksin...
- +1 yıl
Pygmalion'un karakterimle ne kadar benzeştiğini de bilmeyeceksin... Galatea'nın bir beklenti uğruna canlandığını da bilmeyeceksin... Pygmalion soğuk bir taş için bir beklentisi olan sabırlı bir karakter... Farkımız yok. Sen Galatea kadar soğuk ve sertsin... Ben Pygmalion kadar sabırlı... Umarım sonum Sisifos gibi olmaz.
- +1 yıl
Direnemiyor musun? Ah be bir bıraksan direnmeyi güzel olacak ya... Neyse...
- +1 yıl
Yazma peki... Sen bilirsin... Yazdırmaya çalışmayacağım. Ben anlatacağım. İster dinle ister dinleme... İster yorum yap, ister yapma... Ben anlatacağım. Çok masal anlatırım ben biliyor musun?
- +1 yıl
Madem benden dolayı kaygın, ben de sana senin bilmek isteyeceğin belki de istemeyeceğin ama beni sana tanımlayacak, senin bende olduğun gibi açık kitap haline getirmeyecek ama yine de bir göz atmana fırsat verecek şeyleri anlatayım. Merak... Karşı koyamayacaksın. Tanıdık birisin 😏😉
- +1 yıl
Farkındaysan ne kadar acımasız duruyor olsan da ben vazgeçmiyorum. Bir insan gerçekten uğraştığı istediği zaman her şeyi yapar... Geri kalan her şey bahanedir...
- +1 yıl
Sana kendi hikayemi anlatayım. Hikaye dinlemeyi seversen. Belki sen de benim açığımı bulursan bilinç altında bu zayıflığı ortadan kaldırırsın... Bu biraz şey gibi, sevimli saldırganlık... Ona bir şey yapamıyorsun ama içten içe o zayıflıktan kurtulmak için beynin saçma sapan komutlar veriyor 😏
- +1 yıl
Entellektüeliteden de hoşlanırsın o zaman sen... Sapyoseksüel olma ihtimalin de var desene... Ya da en azından o kadar olmasa da zeka senin için etkileyici bir kriterdir.
- +1 yıl
Ama şimdi senin ilgini çekmiyor değil mi bu yazdıklarım? Tüh... Mitoloji, tarih falan severim öyle şeyler. Sen de seviyor musun acaba?
- +1 yıl
Şimdi kendimi açıklayacağım kısma gelelim. Kendimi senden daha çok deşifre etmiş olacağım ama bakalım.
- +1 yıl
Ben bu çağın insanı değilim aslında. Kendimi bildim bileli, araştırma yapan, okuyan, merak eden, ısrar eden ve gerçekten her şeyi çok seven sevgi pıtırcığı biriydim. Zamanla bazıları körelip bazıları güçlendi. Bazılarında daha uygun formlara döndüler. Eskiden çok daha kötü ısrarcıydım bu yine iyi halim 😁
Bu arada sende de durum aynı mıydı bilmiyorum ama her şeyi ince detaylarına kadar merak eden biriydim hep. O yüzden sürekli her şeyi anlamaya öğrenmeye çalışırdım. Hala da öyledir aslında. Genel olarak akranlarımdan hep farklı ve uzaktım. Dışlanıyordum genelde. Problem bende mi onlarda mı anlamak için psikolojiyle ilgilenmeye başladım. Sonra çok daha ilginç şeyler keşfetmeye başladım. Sonra lisede Felsefe üzerine merak sardım. Öyle ki lisede lakabım Filozof'tu. O dönem edebiyat da yapıyordum. Denemeler şiirler falan yazıyordum. Şimdilerde o kadar ilgilenmiyorum ama biraz olsun edebi konuşmaya başlayınca anlarsın zaten ilgilendiğimi de... - +1 yıl
Hep romantik birisi olmuşumdur. Filmlerde kitaplardaki o yakışıklı ve her konuda kendini geliştirmiş olan o "mükemmel" insanlar gibi olmaya çalıştım. İdol değildi bu bir tipti. Olmak istediğim... Bu yolda her yönümü geliştirdim. Edebiyat, nezaket, hitabet, resim, müzik, tiyatro. Elimden geldiğince her şeyle ilgilendim. İçimdeki ikizleri tatmin edecek kadar çok şeyle ilgilendim 😅
- +1 yıl
Bu konuda senin değil, benim fikrim önemli farkındaysan. Zaman, öyle de böyle de, seninle de sensiz de geçecek. Bunca zaman sensiz denedim. Öbür türlüsünü de denemekten zarar gelmez 😏
- +1 yıl
Değmeyeceğini sen düşünüyorsun. Sen kendini tanıdığın için sana normal gelen şeyler bazı insanların hayatlarında arayıp bulamadığı şeyler olabilir. Bu mantıkta ben de kendime göre değmem derim bir çok şeye. Ama insanların çoğu beni takdir ediyor, bir çok şeyi beğeniyorlar hakkımda... Bana normal gelen şeyler onlar için lütuf olabiliyor. Değmeyeceğini düşünüp yaftalanmak acizce. Öyle olduğunu düşünüyorsan buna layık olmaya çalış. Dene... İnsan konfor alanından çıkmadıkça kendini geliştiremez.
- +1 yıl
Merak etmiyor musun sonrasında ne anlatacağımı?
- +1 yıl
O romantik tip olmak için uğraştım. Ama bu uğraşın yanında her şeyi bilme arzusu sardı beni, kendimi insanlardan eksik hissetmemin etkisiyle kendimi geliştirmeye çalıştım sürekli. Sürekli ilerledim. Öyle ki artık akranlarımla aramda uçurumlar vardı. Söylediklerimi anlayamıyorlardı bile. Sonra o romantik tipe dönüşmeye çalıştım. Ve gerçek hayatın realist tiplemeleri arasında yıpranıp gitti o tip... Kimse kaldıramadı nezaketi, saygıyı ve özveriyi... İnsanların kibrinden başka bir şey yaratmadı bu hoş tavır. Sonra birikmiş bir kırgınlık ve öfkeyle bu romantik tipi arkada bıraktım. Daha gerçekçi, onlar gibi kibirli, ancak kendisini olmadığı gibi şişiren değil, olduğu gibi bilen biri olarak devam ettim. Herkese haddini bildiren, sivridilli ve soğuk... Herkesi uzaklaştırdı ama onlara hadsizlik yapma fırsatı da bırakmadı bu tavır...
- +1 yıl
O romantik tipi hiç kaybetmedim ama insanlardan sakındım. Korumak için Mr. Hyde olarak devam etmek zorunda kaldım... Dr Jekyll insanlardan uzakta bir yerde kaldı içimde. Doğru insanların karşısına çıkıyor kendisi.
- +1 yıl
Kendisiyle bir şarkı dinlerken onun hikayesini düşünürken yüzleşiyoruz. Bazen kendimizce bir anlam yüklüyoruz bir şarkıya, öyle dinliyoruz. Bambaşka bir boyuta geçiyoruz falan... Bir şarkı var. Bir filmden keşfettiğim bir şarkı, filmin derin mesajıyla beraber kendimce bir anlamı olan güzel bir şarkı. Hayatımda olmasa da bir gün karşıma çıkacak olan o kişiye bir şiir gibi... Onunla dertleşmek gibi bir şarkı. Ne zaman dinlesem Ay'a bakar gülümserim. Gece ya da gündüz... Farketmez...
- +1 yıl
Şarkı sözlerini hisseden onları içten içe yaşayan bir romantik var içeride. Genelde kalbi kırılsa da insanlardan bazen ümidi kalmasa da bazı insanlar var ümidini yineleyen...
- +1 yıl
The Moon song adı...
- +1 yıl
Karen O - The moon song
- +1 yıl
Sana bir şarkı atsam değerlendirir misin? Objektif bir puanlama yapmanı rica edeceğim...
- +1 yıl
ilk defa duydum o yüzden orijinalini de merak edip dinledim şimdi orijinalinden daha iyi söylemişsin yani sesin filan çok titriyor ve ilk dinlediğimde kötü gelmişti ama şarkının sonuna doğru adapte oldum sanırım ya da daha güzel söylemeye başladın bilmiyorum sesin daha duygulu geliyor eğitimsiz olsa da. puan veremem ama iyi.
- +1 yıl
O nasıl bir eleştiridir ya? Sesim eğitimsiz evet ve titremesinin sebebi heyecanlı bir tipim. Anlıyor olmalısın. Az önce söyledim sana atmak için 😉
- +1 yıl
O nasıl bir eleştiridir derken bu kadar detaylı ve güzel olmasını beklemiyordum. Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Bu arada Emir Can İğrek'ten dinlemiştim ben de. Orijinali bende de yok. Ahmet Kaya sevmem de normalde. Ama Emir Can sever biri olarak şarkıyı beğenince ezberledim 😊
- +1 yıl
hıı ne detay verdim ne güzel yazmışım aynen 🙄ne düşündüysem onu yazdım yani bence abartıcak bişi yok. tekrar okudum ne yazdım diye evet yok :ı onu da dinledim şimdi hala seninki daha güzel geliyor 🤦🏻♀️ama o da Ahmetten daha güzel söylemiş... çok şey yapıyo yani sesini oynatıyor alçaltıp yükseltmek gibi bilmiyorum sen daha sade söylemişsin ondan daha iyi geldi sanırım bu şarkı için böyle düşünüyom tabi bi de ağzını çok yayıyo Emir ama duygu bunda da var yoksa NE İSE YA
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel bir eleştiriydi. Heyecandan öyle oldu. Başka değerlendirmeni istediğim şarkılar da var aslında ama... Değerlendirir misin? Hobi gibi arada söylüyorum şarkı... Bir şekilde stres atma biçimi. Bir de çok sesli söyleyemiyorum mahalle inlemesin diye geneli kısık sesli, bu yüzden sesi kontrol etmek için kısmak ve "kontrol altında tutmak için bastırmak" gerekiyor. Bu da normalde olmayacak olan ses titremesine sebep oluyor. Kontrol altına almak isterken kalitesi düşüyor yani. Bunu normal sesle ama ezgiyi bilmediğim zamanda söylediğim bir kayıt daha var. Dinlemek ister misin?
- +1 yıl
Sen öyle görmek istediğin için öyle geliyordur sana ya... Bak şimdi aynı şarkının, kendi sesimle bir tık daha az baskı altında söylediğim bir hali var:
- +1 yıl
Zaten onda da nağme yapmak için sesim titremiş ve yanlış söylemişim.
- +1 yıl
https://voca.ro/1c7iNpXqSNWY
Benim telefon sesleri azaltıp değiştiriyor ya dinleyince farkettim. Gürültü önleyici var galiba. Gürültü diye sesi kapatıyor kendince... O yüzden net çıkmıyor. Şimdi bu şarkıyı söylerken farkettim. Titreme falan oldu bariz. Hatta ses bile kaydı... Ama heyecandan hep. Olur öyle. Kusurları olsa da güzelse güzeldir zaten. Bütün her şey ve herkes gibi 😉😏 - +1 yıl
Bu arada sana bu akşam çok şarkı dinlettim ama... Sana seveceğini düşündüğüm benim çok sevdiğim bir şarkıyı tavsiye etmek istiyorum. Hikayesini de çok severim... Sana da altında mesaj var hikayesinin zaten... Sen şimdi neymiş deyip bakarsın ama ben anlatayım sana. Şarkı Haggard - Herr Mannelig
- +1 yıl
Bir balad bu aslında, bir Nordik baladı... Bir troll kadınının ağzından bir şövalyeye evlilik teklifi, ve şövalyenin ona cevabı... Troll kadını yanlış bir dille vaadlerini anlatmaya çalışırken şövalyeye, Şövalye onun çirkin bir troll olduğundan dolayı, onu istememiş ve reddetmek için bahaneler sunmuştur. Şarkıda geçmeyen ama balad için anlatılan hikayede şöyle geçer:
- +1 yıl
Şövalyenin çirkinliği yüzünden reddettiği bu troll kadını, eğer aşkına karşılık bulabilseydi güzel bir kadına dönüşecekti ve şövalyeye vaad ettiği tüm zenginlikleri sunacaktı. Ancak onu reddetti ve troll kadını ormanda bir köşede günlerce ağladı. Öyle ki bütün ağaçlar ve hayvanlar etrafında onu teselli etmek için toplandı. Ancak o bir kayaya dönüştü ve öldü. Deniyor hikayede...
Ne kadar açık halbuki değil mi? Bir troll kadını şövalyenin yüzeyselliği yüzünden, içindeki güzelliği onunla paylaşamayıp sonsuza dek mutsuz olmaya mahkum oldu. Şövalye hiç bilmediği ve bilemeyeceği güzellikleri kaçırmış oldu. Hayat hakkında güzel bir anekdot 😉😏 - +1 yıl
Orijinali İsveççe olan baladı Haggard İtalyanca söylemiş olup, o kadar çok ve uzun zamandır dinliyorum ki, İtalyancasını ezbere söyleyebiliyorum. Müziğini tüm ruhumla hissedebildiğim. Ergenliğimde de öfkelendiğimde ya da çok yalnız hissettiğimde dinlediğim ve ritmiyle kendimi bu diyarlardan biraz olsun uzaklaştırdığım güzel bir şarkıdır 😊
- +1 yıl
aa bu şarkıyı biliyomuşum bi tuhaf hissettim xd uzun süre sonra dinleyince ama adını filan bilmiyodum çok güzel. mutlu oldum bu şarkıyı tekrar duyduğuma.🧡hikayesini de bilmiyordum teşekkür ederim hem şarkıyı hatırlattığın için hem de hikaye için. çok hoşuma gitti. hikayenin nereye vardırılmak istediğini de anladım bizim yazışmamızda evet 🙄
- +1 yıl
Beklentileri kötü olduğu için, Şövalye kendince bir "sebep" bulup troll kadınından kaçmanın yolunu bulmuş... Belki de "önyargısız", "korkusuz" yahut "endişesiz" yaklaşmaya çalışsaydı hem, zengin hem de ona aşık bir kadınla olacaktı... İnsan denemeden ne kaybettiğini bilemiyor...
- +1 yıl
Bu şarkıyı ben tam olarak 5 sene aradım... Bir aktivitede bir arkadaş dinletmişti o an çok dikkatimi çekmemişti ama yıllarca adını bilmeden kafamda çaldı durdu... Kurtulamadım. O zaman teknolojisiyle araştıramadım da melodiyi bilerek. Sadece ıslıkla çaldım, duyan herkes de merak edip beğenmişti... Bulmak için o dinleten kişiyi, internetten buldum, mesaj attım. Kendimi hatırlattım ve adını öğrendikten sonra günlerce dinledim... Adını bilmediğim dönemde melodisini nasıl çaldığımı da dinleteyim sana:
- +1 yıl
https://voca.ro/17CHtWcvHk4a
Bu orijinal versiyonu... Ninni olarak kullanıyorum... Denizin üzerinde uzanıp Ay'ı izler gibi kimse yokmuş gibi. Sakin ve huzurlu... En azından başlangıcı, sonrası coşkun duygular... 😊 - +1 yıl
https://voca.ro/1aOezVotN21y
Bu da Fan art olanı... Ama sözleri, müthiş olmuş... Bunu da ezbere biliyorum. Bunu söylerken yakalarsan beni bil ki, büyük bir yalnızlığın içinde uzanmak için birini arıyorumdur. Yahut öyle birinin varlığına inancım kalmamıştır. İçimden olmasını diliyorumdur... 😅 - +1 yıl
Sondan 3. attığım ses kaydı gerçek bir tuzaktı. Hiç beklemiyordun, biliyorum. Ama bende her şeye hazırlıklı olman lazımdı. Uzun hikayeleri yazmayı sevmiyorum. Yazılarım da iyidir ama ben sesli sohbet insanıyım 😁
- +1 yıl
Bu arada KS profilimde kapak fotoğrafındaki adam Davy Jones'un insan hali... Daha yaşlıca hali tabii... Profil fotoğrafımdaki de benim 😁 Çok gözükmüyorum ama...
- +1 yıl
Kime ne anlatıyorum ki? Kesin bakmışsındır zaten sen profil fotoğrafıma 😅😂
- +1 yıl
evet bugün acaba kapaktaki kim diye merak etmiştim cevabımı almış oldum bi şekilde sormadan :d hikayesini bilmiyodum yani karayip korsanları da baştan sona hiç izlemedim ama böyle şeylerle bağlantılı olduğu aklıma gelmezdi.
attığın iki seste güzel ilk defa duydum. indirdim, dinlerim arada. - +1 yıl
İstediğin zaman dinle diye ilk şarkıları da silmedim siteden. İndirdiysen ya da dinlemem diyorsan silerim onları da siteden 😏
- +1 yıl
Demek ki pek bir şey yapmama gerek yokmuş sen zaten bakıyormuşsun profilime. Evet Davy Jones o amca... Profildeki de benim... Her ne kadar ilgini çekmese de...
- +1 yıl
Şarkı değil ki attığım.
- +1 yıl
Sakin kafayla değil misin? Ne oldu?
- +1 yıl
Anlatabilecek gibi duruyorsun. Boş veremem ki. Senin derdin neyse çözmeden boşveremem. Anlamıyorsan sen de boş ver 😉
- +1 yıl
Ay şu kovar tavrını bırakır mısın?
- +1 yıl
Dert anlatmaya üşenen insan modeli... Tanıdık... Şarkılar da hikayeler de helal hoş olsun... Dinledikçe beni hatırla 😏
- +1 yıl
Bırakmasan da fethederim seni... Gel diretme... O uzun dediğin ses kaydının sonunda da anlayacağın üzere, bazı şeyleri öyle kabullenmek lazım... Kaçınılmaz gerçekler var. Başta attıklarımı gülerek okuduğunu falan söylemiştin. Hala aynı mı? Yoksa suratın asılmaya başladı mı görünce?
- +1 yıl
şu uzun zaman sonra hatırlattığın şarkıdan sonra sana karşı olan baş ağrım hafifledi o ana kadar sürekli kaçmak ve sadece kaçmaya odaklıydım niyeyse bi yumuşadım o şarkıyı duyduğum anda ilk defa seninle yazışırken endişe hissetmedim.
şöyle yazıyorsun ya "seni fethederim" aklımı başıma getiriyorsun :D sağ ol xd her ne ise yo suratım asılmadı - +1 yıl
Öyle ama yapamayacağım şeyi söylemiyorum. Sen direniyorsun... Ben de fethetmeye çalışıyorum. Çok da yanlış değil aslında... Evet biraz abartılı ama... Kalp düşünce insanda ne olursa olsun yenik oluyor. Kalp kazanıldıktan sonra en güçlü kale de olsan düşersin... O yüzden kalbi fethetmek amaç, ne sana, ne başka bir şeye... Çünkü anlıyorum. Hissettiklerini... Dilini bilmiyorum ama bir anlatabilsem anladığımı. Her dokunduğum yarayı hissediyorum. Elimi çekmem gerektiği zaman da, tuz basmam gereken zaman da... Kalbin için uğraşıyorum çünkü insan kalpten bağ kurduğu zaman kaybetmek istemez. O zaman kaybetmez... O zaman zarar vermez... Senin yaptığının tam aksi yani tavrım. Sen duvar örüp kaçarken ben de aksi gibi öyle yakın olmaya çalışıyorum ki zarar veremeyecek kadar kalbine yakın... Zarar vermek için değil, kendimi korumak için... Kalbimi korumak için... Senden... Ya da herhangi bir başka sevilesi insandan 😊
- +1 yıl
Bu arada baş ağrın bir foreshadowing örneği 😅😂😂 Tanıyınca da çok başın ağrıyacak, susmuyorum ki hiç 😂😂 Bir de gıcık biriyim. Sinir olursun çokça bana... İlk defa endişe hissetmemen için ne desem bilemedim. Artık kendinden emin mi oldun acaba "Artık buna yakın hissetmem. Boşa korkmayayım" diye
- +1 yıl
Ay üzülürüm kız öyleyse...
- +1 yıl
Bakma Güneş Oğlak olduğuma içimde bir balık kadar olmasa da duygusal birisi var. Kabuğunda yaşıyor ama... Sen bakmışsındır kesin burcuma da... O kadar lafını ettim. Meraklı seni... Güneş Oğlak Ay Aslan Yükselen İkizler Alçalan Yay bakmışsındır sen özelliklerine, hele ki seninkiler seni o kadar deşifre ettikten sonra benim hakkımda da beni sana açık kitap haline getirecek bir şeyler 😏😅 Kesin yapmışsındır 😂😂
- +1 yıl
Ay yapma yaa. O anlama gelmesin valla ağlarım kız.
- +1 yıl
Evet açıkça... Ağım yok vallahi amacım seni avlayıp, yemek falan değil... İçindeki sen benim seveceğim tarzda birisi bu arada... Benim amacım şöyle sımsıkı sarılmak ya... Ben bayılırım sarılmaya... Temas bağımlısı bir insan olarak, insanlara sarılmayı, özellikle sevdiğim insanlara sarılmaya bayılırım ☺️
- +1 yıl
Kafan mı kayıştı çenin? Benim davranışlarımla hangisini bağdaştıramadın acaba? Ki genelde Oğlak burcu her yerde bana %99 uyar ama 😅😂
- +1 yıl
En çok ihityacım olan şeyin sarılmak olmasını sebebi de o sanıyorsam... Ama bir dezavantajı var. 12. Doktor Peter Capaldi'nin de dediği gibi. "Sarılmak yüzünü gizlemenin en iyi yoludur." diyordu... Ben de onu değiştiriyorum: "Birini anlamak için yüzüne bakacak kadar uzak insanlar için öyle..."
- +1 yıl
Beni dışarıda görsen yolunu değiştirirsin. Sebepsiz korkup selam vermeyen arkadaşlarım var 😅😂 Sen bakma ben sevmediğim insanlara buz gibiyimdir. Seninle çok iyi denk geldik. Diyorum ya sana o yüzden anlaşıyoruz diye 😉😁
- +1 yıl
Beybisi Ay Aslan nedir bakaydın. Yükselen İkizler bakaydın...
- +1 yıl
Alçalan Yay ne demek ona baksaydın keşke... Alçalan Balık'a da baksaydın kendin için
- +1 yıl
Kafa karıştırıcı bir insanım zaten haklı kafan karışmakta, akla yatan bir tip değilim ama gönle yattığım doğrudur 😉😏
- +1 yıl
Hayalperestlik İkizlerden beybisi... Bende de var o. Olumlulara bakma sen de olumsuzlara bak... Aklını karıştırayım mı? Sinastri baksana direkt ve net... Ne olacağını baştan sona söylesin sana. Ama İngilizce kaynaklardan bak 9 Ocak 1996 15:00
- +1 yıl
Hele mi? Kız İç Anadolulu musun? Doğu Anadolulu mu? Canısı boş özgüven değil. Olsa iç harbe girmezdin 😉😏
- +1 yıl
Karadeniz mi? Off sıkıntının ta kendisiyim diyorsun yani. Neresinden kız?
- +1 yıl
Harita hesaplayıcı var ya. Dur link atayım İngilizce varsa okursun. Gerçi yoksa çeviri iyi kötü çevirir.
+1 yılÇok güzel
16 Yorumla- +1 yıl
Tam kıvamında
- +1 yıl
İçinde yağ şeker ve sütte varsa offfff
- +1 yıl
Ellerine sağlık
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanmamış, ama çok kavrulmuş gibi.
10 Yorumlahayırdır kim öldü
18 Yorumla
+1 yılBana on numara gelir 😂
10 Yorumla
+1 yılCanımı çektirdin yaa
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence yenir yaav
10 Yorumlazenci helvası
10 Yorumla
+1 yılBerbat
10 Yorumla
+1 yılçöp :)
10 Yorumla