Yeme & İçme Neden portakal elma diyince kizlar hemen memeler anliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duymak İstedikleri sey O zaten Yaniyorlar Çok iztiyorlar O hakdaekonuşulmasini Düşündüklerini istiyorlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Neden portakal elma diyince kizlar hemen memeler anliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SamuraiJack06 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bütün kızlar değildir yav 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Meyva O zaman manava gidince ne diyorsun Muz yerine Tuz veremi diyorsun,😀 Yorumla SamuraiJack06 +1 yıl Hocam bana ordan bi muz ver ama uzun kalın kaliteli olsun YERLİ OLSUN Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 397 cevap paylaştı. Muz diyince ne geliyor aklina 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Meyva O zaman manava gidince ne diyorsun Muz yerine Tuz veremi diyorsun Yorumla yancys +1 yıl Muzumu ye Yorumla Soran +1 yıl O zaman manava son gidiş olur hele de bir delikanli biriyse tamamdır,😀 Yorumla Soran +1 yıl Mesela ben bu portakallar ne guzel be ablacim diyorum hemen gülüyor bazen ise küfür ediyor Yorumla yancys +1 yıl Bu yasa bu zekayla nasil geldin hayret Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bütün kızlar değildir yav
Meyva O zaman manava gidince ne diyorsun Muz yerine Tuz veremi diyorsun,😀
Hocam bana ordan bi muz ver ama uzun kalın kaliteli olsun YERLİ OLSUN
Muz diyince ne geliyor aklina
Meyva O zaman manava gidince ne diyorsun Muz yerine Tuz veremi diyorsun
Muzumu ye
O zaman manava son gidiş olur hele de bir delikanli biriyse tamamdır,😀
Mesela ben bu portakallar ne guzel be ablacim diyorum hemen gülüyor bazen ise küfür ediyor
Bu yasa bu zekayla nasil geldin hayret
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!