Yeme & İçme Kli̇mali odada çi̇lek yeni̇r mi̇? testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Klimalı Odada Çilek Yerken Kendimi Aşşağılanmış Ve Riyakar Hissediyorum Bu Normal Bir Eylem Midir? Kli̇mali odada çi̇lek yeni̇r mi̇? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Odanın ısısına bakmam ki gadası 0 1 Yorumla testomurat +1 yıl Gadası ney Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet yenir 0 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yok güneş enerjisinin yanında ye 0 3 Yorumla testomurat +1 yıl Dalga geç diyen oldumu Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl saçma soru sormuşsun bende uygun bir cevap verdim muratcım Yorumla testomurat +1 yıl Tamam aşkım Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl O nasıl fantezi kanka çileği uzayda bile yer insan 0 1 Yorumla testomurat +1 yıl Ya ne bileyim çilek yiyodum biranda bişey oldu çilek anama bacıma sövüyomuş gibi hissettim bıraktım yemeyi Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Neden? Ne alaka ki? 😃 0 1 Yorumla testomurat +1 yıl Kendimi kötü hissediyorum işte 😪 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl neee neden anlamadım xd 0 4 Yorumla testomurat +1 yıl Lütfen anlamaya çalış beni her canlı gibi benim de duygularım var de ayrı yazılır Yorumla Junİchi +1 yıl ne yaşanıyo şu an klima çilek ne alaka ki xd Yorumla testomurat +1 yıl Anladım duygusuz sun iyi günler 😡 Yorumla Junİchi +1 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Odanın ısısına bakmam ki gadası
Gadası ney
Evet yenir
Yok güneş enerjisinin yanında ye
Dalga geç diyen oldumu
saçma soru sormuşsun bende uygun bir cevap verdim muratcım
Tamam aşkım
O nasıl fantezi kanka çileği uzayda bile yer insan
Ya ne bileyim çilek yiyodum biranda bişey oldu çilek anama bacıma sövüyomuş gibi hissettim bıraktım yemeyi
Neden? Ne alaka ki? 😃
Kendimi kötü hissediyorum işte 😪
neee neden anlamadım xd
Lütfen anlamaya çalış beni her canlı gibi benim de duygularım var de ayrı yazılır
ne yaşanıyo şu an klima çilek ne alaka ki xd
Anladım duygusuz sun iyi günler 😡
Balkonda bile yenir
Ne alaka