Yeme & İçme Browni kurabiyelerim nasil olmuş? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Üsengeçim ama tembel değilim 😎😎 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Browni kurabiyelerim nasil olmuş? Browni kurabiyelerim nasil olmuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Sert değildir umarım. Güzel görünüyor ❤ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ellerine sağlık güzel duruyor. Uzun zamandır yapmıyorum ben de yapayım ya ❤️ 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Denize atsan 3 defa seker sanırım. Ellerine sağlık güzel gözüküyor. 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Kafana atsak🤪🤪 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Kafamın içi koca bir umman dalgalarım sektirmez 😁 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık güzel görünüyor, ancak bunlar sağlığa zararlı 🙄 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Ee yanii? Yorumla düşünen_biri +1 yıl Yani yememek gerek😂 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ama çok vicdansızsın canım çekti 🤨🙄 2 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Beğendim güzel duruyor. Yarın yapmayı bir deneyim 😂 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Görseli güzel tadına bakmak lazım kargoyla gönder tadalım yok öyle yapıp paylaşmak... ☺ 1 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ya sen arada böyle şeyler yapıyorsun yeminle canım çekiyor maşallah ama sana da 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. aferin donuşuksun ama sevdim. koy bi çayda yiyelim . bu sefer negatif kelime yazmıcam. 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Çok tatli görünüyorlar çayımın yanina gondersene biraz😀 1 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Gayet guzel gorunuyorlar, yiyenler ellerine saglik desinler :) 1 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek bi severim ıslak olanını. Şerbetli deyy mi onlar 🌝 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl çok güzel olmuş eline sağlık ayrıca afiyet olsun 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel olmuş , çay ile güzel gider elinize sağlık 🎈 1 0 Yorumla
Çocuk_Adamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hani benim hakkım gözüm kaldı bak tabak her an devrilebilir 😀 afiyet olsun 1 0 Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Evlenelimmi 😂😂güzel duruyor hergün tatlilar yaparsin tatli tatli yasar gideriz 😂😂 1 0 Yorumla
Mutsuzcool Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl içi akışkan yapabilirim ama bir kadın kadar maharetli değilim 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş, kiminle gömeceksin? 1 6 Yorumla flaneurx +1 yıl Dilek, serpil, ipek, Metehan, reyhan, Tuğçe, toprak... Yorumla Need4Read +1 yıl Afiyet olsun.. Selam söyle.. Yorumla flaneurx +1 yıl tamam söylerim 9 da gelicekler Yorumla Need4Read +1 yıl Tamam, getiren götüren sağolsun.. Yorumla flaneurx +1 yıl Aklina başka bir şey gelirse yazarsin😄😄 Yorumla Need4Read +1 yıl Olur, bu sorudan ulaşırım.. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Kemalpaşa tatlısının kahverengi gibi olmuş gibi 😅 2 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tadını çok merak ettim ellerine sağlık 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eline sağlık, afiyet olsun.. 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Güzel gözüküyor eline sağlık 1 0 Yorumla
emre0187 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 84% +1 yıl Gayet leziz görünüyor. Gece gece canım çekti. 😋😋 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Hey Bence güzel görünüyorlar ellerine sağlık:) 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Lezzetli görünüyo canım çekti ne yalan söyleyim 1 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. ellerine saglik hayatim 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Bunları yok etmek max 15-20 dakkamı alır 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Emeğinize sağlık afiyet olsun 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok güzelde yiyemem ki tadına bakarım ama 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Güzel duruyor ellirinize sağlık 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eline sağlık, ama bana browni deme...😀 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Baya güzel duruyor. Ellerine sağlık. 😋 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Sert değildir umarım. Güzel görünüyor ❤
Afiyet olsun güzel
Ellerine sağlık güzel duruyor. Uzun zamandır yapmıyorum ben de yapayım ya ❤️
Denize atsan 3 defa seker sanırım. Ellerine sağlık güzel gözüküyor.
Kafana atsak🤪🤪
Kafamın içi koca bir umman dalgalarım sektirmez 😁
Eline sağlık güzel görünüyor, ancak bunlar sağlığa zararlı 🙄
Ee yanii?
Yani yememek gerek😂
Güzel görünüyor ama çok vicdansızsın canım çekti 🤨🙄
Beğendim güzel duruyor. Yarın yapmayı bir deneyim 😂
Görseli güzel tadına bakmak lazım kargoyla gönder tadalım yok öyle yapıp paylaşmak... ☺
Ya sen arada böyle şeyler yapıyorsun yeminle canım çekiyor maşallah ama sana da
aferin donuşuksun ama sevdim. koy bi çayda yiyelim . bu sefer negatif kelime yazmıcam.
Çok tatli görünüyorlar çayımın yanina gondersene biraz😀
Gayet guzel gorunuyorlar, yiyenler ellerine saglik desinler :)
Pek bi severim ıslak olanını. Şerbetli deyy mi onlar 🌝
çok güzel olmuş eline sağlık ayrıca afiyet olsun
Gayet güzel olmuş , çay ile güzel gider elinize sağlık 🎈
Hani benim hakkım gözüm kaldı bak tabak her an devrilebilir 😀 afiyet olsun
Evlenelimmi 😂😂
güzel duruyor hergün tatlilar yaparsin tatli tatli yasar gideriz 😂😂
içi akışkan yapabilirim ama bir kadın kadar maharetli değilim
Eline sağlık. Güzel olmuş
Güzel görünüyor eline sağlık 🌺
Güzel olmuş, kiminle gömeceksin?
Dilek, serpil, ipek, Metehan, reyhan, Tuğçe, toprak...
Afiyet olsun.. Selam söyle..
tamam söylerim 9 da gelicekler
Tamam, getiren götüren sağolsun..
Aklina başka bir şey gelirse yazarsin😄😄
Olur, bu sorudan ulaşırım..
Kemalpaşa tatlısının kahverengi gibi olmuş gibi 😅
Mükemmel değil iyi işte fkfkg.
ay neguzel brwni keske benim olsa😂😂
Yemeden bilemem🙂
Güzel duruyor
Olmus eline sağlık
Çok güzel görünüyor
Bir oturuşta hepsini yerim
Tadını çok merak ettim ellerine sağlık
Tadı önemli. Görüntü güzel tabi.
Eline sağlık, afiyet olsun..
Browni taşlama herhalde sadfasdg
Eline sağlık güzel görünüyor 😊
Güzel gözüküyor eline sağlık
Ellerine sağlık kanka🙏
Tatlıya gunisina hayır demem
Gayet leziz görünüyor. Gece gece canım çekti. 😋😋
Hey Bence güzel görünüyorlar ellerine sağlık:)
Tadına bakmadan almam 😀
Lezzetli görünüyo canım çekti ne yalan söyleyim
Güzel ama diyetteyim be 😔
İçi çikolata doluysa süper
ellerine saglik hayatim
Görüntülerini çok beğenmedim.
Bunları yok etmek max 15-20 dakkamı alır
Enfes harika duruyor 😌🥰
121 yaşında muhteşem performans
Marifetli kadın❤️
Güzel duruyor
Emeğinize sağlık afiyet olsun