Yeme & İçme Pazar sabahları ne yemeyi seversiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Çok sağlıklı olmasa da en sevdiğim ikili; çayla simit tabisi. 🥳Bu arada şurası 50 cent 😅 Pazar sabahları ne yemeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. yulaf ve kahve 1 0 Yorumla
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba…Pazara özel bişiy yapmam o an aklıma ne gelirse onu yapar yerim bugün bende bu ikili ile yaptım kahvaltımı😊 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Patates, simit, poğaça, menemen herhangi biri veya hepsi olabilir. Hepsi benim bebeklerim :D 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nerede 50 cent bunlar :D pazar kahvaltısı simitsiz olmaz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Nasıl ya 🙄 Yorumla Soran +1 yıl 2 simit 10 lira 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ah ya :D tabii ki. Pardon Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kanka siyah havyar falan seviyorum ben 😂 Dışarı çıkarım birazdan aklıma ne eserse artık ya da anamlara giderim 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Menemen tarzı şeyler güzel oluyor. Hamur işlerinide severim simit, poğaça falan. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hamur kızartması çok iyi oluyordu bir ara yapıyordum her hafta sonu ama artık yapmıyorum 1 2 Yorumla Apple-Crow +1 yıl Kilo aldırmaz mı reda? 😅 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Ondan bıraktım yemeyi kxjxj Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Melemen patates kızartması tereyağı çilek reçeli kaymak 1 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun ya Bende her pazar simit yerim 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben her gün tam teşekküllü kahvaltı yaparım.👀 serpme😅 1 0 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gaipten bir simit kokusu aldım ve sonra bunu gördüm fotoğrafın kokusu var 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Yulafla hazırladığım kahvaltılar var, onları tercih ediyorum ama uyandıktan sonra canım simit çekti. 1 0 Yorumla
Fjkfldg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çay simit Üzerine de peynir sürerim ya da tere yağ 1 0 Yorumla
dynamiteeee Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sabahları genelde kahvaltı yapmayı sevmem yersem bile hafif şeyler yerim 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Patates kızartması= keyif kahvaltısı 😍 1 0 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Haslanmis yumurta degismeyen tek menum 1 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Klasik kahvaltı peynir ekmek 😂 1 0 Yorumla
Mesafeli27 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Kebab kelle ciğer kavurmasi nohut dürümü 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Menemen 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Yumurta çay 1 0 Yorumla
GancıkAyı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Erkek 1 1 Yorumla teachaaaaa +1 yıl İşte aranılan cevap 😊 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Pankek ve reçel :p 1 0 Yorumla
bbanabirazrenkver Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Söyleyemem. 1 3 Yorumla teachaaaaa +1 yıl Hiç anlamadık doğrusu :) acaba nedir nedir :) Yorumla bbanabirazrenkver +1 yıl Icin fesat. Soyleyip insanlarin cani cekmesin diye. Alan var alamayaj var Ulke olarak doktor maasi bile aclik sinirinin altinda Yorumla teachaaaaa +1 yıl Oyş nasıl da duyar kastı 😊 bir yorumla canı çekmez hemen öyle duyar kasma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yulaf ve kahve
Merhaba…
Pazara özel bişiy yapmam o an aklıma ne gelirse onu yapar yerim bugün bende bu ikili ile yaptım kahvaltımı😊
Patates, simit, poğaça, menemen herhangi biri veya hepsi olabilir. Hepsi benim bebeklerim :D
Nerede 50 cent bunlar :D pazar kahvaltısı simitsiz olmaz
İstanbul'da 😅
Nasıl ya 🙄
2 simit 10 lira 😅
Ah ya :D tabii ki. Pardon
😅😅
Kanka siyah havyar falan seviyorum ben 😂
Dışarı çıkarım birazdan aklıma ne eserse artık ya da anamlara giderim
Menemen tarzı şeyler güzel oluyor. Hamur işlerinide severim simit, poğaça falan.
Hamur kızartması çok iyi oluyordu bir ara yapıyordum her hafta sonu ama artık yapmıyorum
Kilo aldırmaz mı reda? 😅
Ondan bıraktım yemeyi kxjxj
Melemen patates kızartması tereyağı çilek reçeli kaymak
Afiyet olsun ya
Bende her pazar simit yerim
Ben her gün tam teşekküllü kahvaltı yaparım.👀 serpme😅
Gaipten bir simit kokusu aldım ve sonra bunu gördüm fotoğrafın kokusu var
Yulafla hazırladığım kahvaltılar var, onları tercih ediyorum ama uyandıktan sonra canım simit çekti.
Hafif şeyler.. az yiyorum ben kahvaltı da
Çay simit Üzerine de peynir sürerim ya da tere yağ
Sabahları genelde kahvaltı yapmayı sevmem yersem bile hafif şeyler yerim
Patates kızartması= keyif kahvaltısı 😍
hiçbir şey sevmiyorum
Çay maması 😄 enfes oluyor
Haslanmis yumurta degismeyen tek menum
Klasik kahvaltı peynir ekmek 😂
Kebab kelle ciğer kavurmasi nohut dürümü
Güzel bir kahvaltı hoş olur
Menemen
Yumurta çay
Erkek
İşte aranılan cevap 😊
Ne elime geçerse
Pankek ve reçel :p
Kahvaltı
Pankek
Simit , üçgen peynir , domates, çay
Söyleyemem.
Hiç anlamadık doğrusu :) acaba nedir nedir :)
Icin fesat. Soyleyip insanlarin cani cekmesin diye. Alan var alamayaj var
Ulke olarak doktor maasi bile aclik sinirinin altinda
Oyş nasıl da duyar kastı 😊 bir yorumla canı çekmez hemen öyle duyar kasma
Simit