Yeme & İçme Aranızda Türk lokumu sevmeyen var mı? u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu an aldıklarımı tıkınmakla meşgulüm. Sizin en sevdiğiniz lokum çeşidi hangisi? Aranızda Türk lokumu sevmeyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Antep fıstıklı, küçük küçük olanlar. Bir kutusu 10 dk belki dayanır 🥰😂 0 2 Yorumla u Shivers +1 yıl Benim tercih ettiğim bu işte 🤌 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Damak uyumu önemli 💃🏻🕺🏾 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bunların hepsini tırtıklarsan yarın sabah şeker komasına gireceğin için siteye giremezsin herhalde 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Seviyorum, özellikle pembe olanlar çok iyi 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevilmez mi? Hastasıyız 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çifte kavrulmuş çok seviyorum. Bayılırımm 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Severim ama sık tüketmem 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl KAymaklı hindistan cevizli favorim :) 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fındıklı beyaz lokum sade en çok onu severim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 570 cevap paylaştı. Sevmem pek 0 0 Yorumla
Unilibirgencadam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çifte kavrulmuş küçük fistiklk dışında sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben sevmiyorum.
Antep fıstıklı, küçük küçük olanlar. Bir kutusu 10 dk belki dayanır 🥰😂
Benim tercih ettiğim bu işte 🤌
Damak uyumu önemli 💃🏻🕺🏾
Bunların hepsini tırtıklarsan yarın sabah şeker komasına gireceğin için siteye giremezsin herhalde
Seviyorum, özellikle pembe olanlar çok iyi
Sevilmez mi? Hastasıyız
Çifte kavrulmuş çok seviyorum. Bayılırımm
Severim ama sık tüketmem
KAymaklı hindistan cevizli favorim :)
Fındıklı beyaz lokum sade en çok onu severim
Ben.
Sevmem pek
Lokum sevmim
Çifte kavrulmuş küçük fistiklk dışında sevmiyorum
Sevmem