Dün pazarcılar tarlada domatesin bitmek üzere olduğunu, 1 hafta 10 güne kalmaz dediğini ileteyim.. Kışın lezzetli yemekler için sos yapacaklar geç kalmayın.. Biz bitirdi şükür, darısı başınıza..🤗
pazartesi günü annem salça yapacakmış babam sanırım 6 kasa falan almış domatesler şuanlık garajda duruyorlar 😂😂😂 ve en zevk aldığım şey annem böyle kışlık hazırlıklar yaparken yardım etmek 😌
teşekkür. Tarlada biterse pazarda ucuz bulmak zor olur. Yoksa domates bitmez, sera ürünleri gelir.. Sera ürünleri hem pahalı olur hem de lezzet bakımından daha zayıf..
Çok kolay. Büyükçe bir tencere, bol kavanoz… Gerisi sadece domatesi pişirmekten ibaret. İsteyen çeşitlendirip, kapya biber karışımı ya da yeşil acı-tatlı biber de katabilir.. Detaylı anlatım videoları var. Biraz tuz, biraz sirke… Nerdeyse tam tarif vermişim taww😂😂
Dostum, satılanlar çürük çarık şeylerden yapılanlar. Bir de herkes kendi zevkine göre acılı tatlı biberli vs yapıyor. Lezzeti bambaşka.. çok da zahmetli bir şey değil..
yok be. çokta güzel köylerde yapılmış taze taze alabiliyorsun. sipariş veriyorsun evine geliyor hatta.. dışardan aynı kaliteyi alabildiğim bişey için emek harcamam.