Yeme & İçme Sabah kahvaltısında da bal tereyağı mı ekmeğe sürersin yoksa tereyağı reçel mi? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bal tereyağını sevdim.😋 Tereyağı bal Tereyağı reçel Saf tereyağ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sizce yere yağına en çok ne yakışır? Güncellemeler+1 yıl Tereyağı sever misiniz sizce en çok yakışan nedir tereyağına? Sabah kahvaltısında da bal tereyağı mı ekmeğe sürersin yoksa tereyağı reçel mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bal tereyağı daha güzel gadası 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tereyağına bal yakışır, beyaz peynire çilek reçeli 🥰 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hangisi olursa onu sürüyorum. Tereyağı ile reçeli ayrı sürerim 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. peynir bal/reçel ikilisini götürüyorum üstüne de üzümlü ceviz oh mis 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Reçelde çok yakışıyor ama bal daha güzel tabi. Kışın yerim baya. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bal tereyağı daha güzel gadası
Tereyağına bal yakışır, beyaz peynire çilek reçeli 🥰
Hangisi olursa onu sürüyorum. Tereyağı ile reçeli ayrı sürerim
peynir bal/reçel ikilisini götürüyorum üstüne de üzümlü ceviz oh mis
Reçelde çok yakışıyor ama bal daha güzel tabi. Kışın yerim baya.
Tereyağ bal sürerim
Kaymak bal > hepsi
Reçelli olan seçenek