Yeme & İçme Bir restoranda yemek sipariş ettiniz (yemek ne olursa olsun fark etmez) hangi içeceği tercih ederdiniz? beloozz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet hangisini tercih edersiniz ve neden? Ayran Coca-Cola Pepsi Fanta Maden sodası Şalgam Su Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir restoranda yemek sipariş ettiniz (yemek ne olursa olsun fark etmez) hangi içeceği tercih ederdiniz? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şalgam ya da ayran gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Coca-Cola 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayran genelde sipariş ederimm. Her yemeğe uyuyor. 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Ayran veya bir şey almam 0 1 Yorumla beloozz +1 yıl Bendee Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bira ya da şarap yoksa hiç biri şu 0 2 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Su. Yorumla beloozz +1 yıl Güzel Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Klasik ayran 0 1 Yorumla beloozz +1 yıl Bende bende Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çayyyy 0 3 Yorumla beloozz +1 yıl Ben ayran alırım her zaman ama çay kahvaltıda çok iyi gidiyorr Yorumla fatoşşistt +1 yıl ayran ve gazlı içeçecekler beni fena şişiryor ve yemek yememi engelliyor. o yüzden onlardan kaçınırım dışarda özellikle. Yorumla beloozz +1 yıl Anladimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şalgam ya da ayran gadası
Coca-Cola
Ayran genelde sipariş ederimm. Her yemeğe uyuyor.
Ayran veya bir şey almam
Bendee
Bira ya da şarap yoksa hiç biri şu
Su.
Güzel
Klasik ayran
Bende bende
Çayyyy
Ben ayran alırım her zaman ama çay kahvaltıda çok iyi gidiyorr
ayran ve gazlı içeçecekler beni fena şişiryor ve yemek yememi engelliyor. o yüzden onlardan kaçınırım dışarda özellikle.
Anladimm