Yeme & İçme Çikolata topları yemeyi sever misiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sever misniz çikolata toplarını? Ben bayılırım tek lokmalık olmasi ve kolayca yapılması süper ya Çikolata topları yemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Denk geldikçe alıp yerim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet severdim 0 0 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Dünyadaki imtihanım yetmezmiş gibi sürekli yemek paylaşımı yapan bi kızı takib ediyorum 😃 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet severim ama içindeki çikolata acı olmayacak yoksa dışını yiyebiliyorum sadece. 0 0 Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Bayılırım. Çiçek sepetinde cikolatadan yapılan buketler var onları yemeye hele mmm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Denk geldikçe alıp yerim gadası
Evet severdim
Dünyadaki imtihanım yetmezmiş gibi sürekli yemek paylaşımı yapan bi kızı takib ediyorum 😃
Evet severim ama içindeki çikolata acı olmayacak yoksa dışını yiyebiliyorum sadece.
Bayılırım. Çiçek sepetinde cikolatadan yapılan buketler var onları yemeye hele mmm
Hayır Sevmem Tabikide
Bayılırım