Yeme & İçme Çiğköfte yapsam yer misiniz? murateren3436ist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çiğköfte yapsam yer misiniz?kendi ellerimle yeni yıkadım bu arada temiz yani ellerim Çiğköfte yapsam yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Güzel olursa neden olmasın ki gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yerim bro 1 0 Yorumla
Gül-iahsen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çiğköfteyi en iyi Urfalı lar yapar. Eğer püf noktasını biliyorsanız lezzetli olur. Afiyet olsun 1 1 Yorumla murateren3436ist +1 yıl biliyorum tabi Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl etsiz ve acılı ise yeriz 1 1 Yorumla murateren3436ist +1 yıl öyle zatenaz acılı Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Yemez miyiz kardeşim yaparsan çağır mutlaka :) :) 1 3 Yorumla murateren3436ist +1 yıl gel şimdi biz yiyoruz Yorumla By_Barsss +1 yıl Gelene kadar biter o kanka ya :) Yorumla murateren3436ist +1 yıl evet maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel olursa neden olmasın ki gadası
Yerim bro
Çiğköfteyi en iyi Urfalı lar yapar. Eğer püf noktasını biliyorsanız lezzetli olur. Afiyet olsun
biliyorum tabi
etsiz ve acılı ise yeriz
öyle zaten
az acılı
Yemez miyiz kardeşim yaparsan çağır mutlaka :) :)
gel şimdi biz yiyoruz
Gelene kadar biter o kanka ya :)
evet maalesef
Hayır
evet