Bilim insanları günden güne kırmızı etin yerini böceklerin alacağını vurgulamaya devam ediyor. Yapay et ve böcekler şu anda gelecek için en başta gelen alternatifler arasında. Siz böcek yer miydiniz?

Bilim insanları günden güne kırmızı etin yerini böceklerin alacağını vurgulamaya devam ediyor. Yapay et ve böcekler şu anda gelecek için en başta gelen alternatifler arasında. Siz böcek yer miydiniz?
Mecbur kalırsam yiyebilirim. Sonuçta herkes istemeden böcek yiyor. Mesela incirin içinde arı ölüsü olduğunu duymuştum. Veya sebzelere yapışan böcek kalıntıları gibi istemeden yiyoruzdur
o bi ihtimal senaryo bir ihtimalde et tadı verebilen mantar türevi besinler kullanılacak hatta bu mantarlar japonya da satılmaya başlanmış diye okudum başka bir ihtimalde sentetik et moleküler gastronomi alanında uzmanlaşmış insanlarında labta et tadı veren aynı protein ve bileşenlerine sahip besinlerin çok rahat üretilebileceğini söylüyorlar
Ete biraz daha zam gelirse, üretim bu kadar dibe vurur yemi ithal alıp hayvan sahipleri yem parası yüzünden yem alamayınca ineğini keserse tarım ve hayvancılık böyle bilinçsizce bitirilirse olacağı bu zaten
Cevap
15Cevap
Yerim yani. Farklılık severim. ❤
Böcekleri sevdiğim için yemezdim
Şöyle bir şey keçinin bağırsağını yiceksiniz deseler hiç kimse ımmm nefis demezdi ama şu an bal gibi yiyorlar o yüzden bilemiyorum
Bilim insanları gidip bir taraflarına mikroskop sokmakla uğraşsınlar. Ya da bi taraflarına solucan sokup incelesinler.
Çekirge yedim ama bi lezzeti filan yoktu.
Yapay et yerim ondan yana sıkıntı yok. Yediğimiz şeyler ne kadar doğalki zaten
tabiki hayır inancıma aykırı haram olan hiç bir şeyi tüketmem
Yok artık ya biz yabancı miyiz öyle şeyler yicez iğrençç 🤢🤢🤮🤮
Ay görsel çok rahatsız edici... Ay yemem tabi ki...
Bilim insancıkları bir s.. trip gider misiniz lütfen
Saçmalardan seçmeler. Kim lan o bilim insanları, kendileri biftek şarap gömerken bize yaptıkları tatavaya bak.
Hayır yemem içim almaz
Onlar yesin böcükleri, bana karışmasınlar.
Denemek lazım protein oranı yüksek...
Öldürseler yine yemem 🤮
İşte o zaman yaşasın vejeteryan.
Hayır asla yemem tiksindirici.
Bu olmayacak! Boşuna sevinme!
bu tam veganlara göre bir haber
Yemem
İmkansız
Kirmizi etide sevmiyor ve cok yemiorum
Yenur
Iyyy yememm be
Ay hayır ya