Yeme & İçme Lahana sarması sevmeyen var mı kimler ister kaç tane yersiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ay şu an lahana sarması olsa süper olurdu kactane yersiniz bir oturuşta lahana sarması? Güncellemeler+1 yıl Guncellll Lahana sarması sevmeyen var mı kimler ister kaç tane yersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sevmiyorum hiç 0 0 Yorumla
gulleak Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 1 tencere çok rahat yerim. Bol kıymalı lahana sarmasını sevmeyen de... bilemiyorum. 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Kıymasiz daha iyi Yorumla gulleak +1 yıl Proteini nereden alacaksın kıymasız yiyerek? içine dünya kadar kıyma doldurunca dahi lahana ve pirinç derken protein oranı bayağı düşüyor yemeğin. Bir yığın boş kalori almanın bir manası yok, tadı da güzel olmuyor öyle. Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Üstüne yoğurt miss. 😋 En fazla 5 yiyebilirim sanırım. 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. Yarım somun ekmeğe beş adet üzerine yeşillik ve az tuzlu köpüklü bir ayranla lütfen 0 0 Yorumla
merveleregidenberk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl sakasiz bir tencere yerim bol limonlu nom nom 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Oww bayilirim bi oturuşta 10 tane yerim 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Halam yaptı ise yerim on on beş tane. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevmiyorum hiç
1 tencere çok rahat yerim. Bol kıymalı lahana sarmasını sevmeyen de... bilemiyorum.
Kıymasiz daha iyi
Proteini nereden alacaksın kıymasız yiyerek? içine dünya kadar kıyma doldurunca dahi lahana ve pirinç derken protein oranı bayağı düşüyor yemeğin. Bir yığın boş kalori almanın bir manası yok, tadı da güzel olmuyor öyle.
Üstüne yoğurt miss. 😋 En fazla 5 yiyebilirim sanırım.
Yarım somun ekmeğe beş adet üzerine yeşillik ve az tuzlu köpüklü bir ayranla lütfen
sakasiz bir tencere yerim bol limonlu nom nom
Oww bayilirim bi oturuşta 10 tane yerim
Yoğurtlu severim
Bir tabak yerim ve zevkle yenir.
Halam yaptı ise yerim on on beş tane.
Oyffff geliyorummmm🤣🤣
Çok severim
Hiç sevmem