Zenginlik paranı ne kadar harcadığın değil neye harcadığındır bence.
Arkadaşlar ile buluşursun ve ortam güzeldir paraya acımazsın yahut önemli ortamlarda giyeceğin giysin pahalı olmalıdır, alırsın. Fakat doyma eylemini gerçekleştirmek bu derece pahalı olmamalı. Bunlara para veren de zengin değildir başka bir şeydir benim gözümde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiçbir pizza gerçek pizza değil. Yıllar önce bir cafede pizza yapıyordum. Tüm ürünler orjinaldi. Şimdi tavuk etinden sucuk salam, raf ömrü dolup tekrar piyasaya sürülmüş, yağ oranı inanılmaz yüksek kaşar kullanılıyor. Üstelik bunu bizzat test ettim. En ünlüsünden en adı duyulmamış pizza satan şirketlerin hepsi aynı yöntemi kullanıyor... Ketçap - mayonez olmasa yenmeyecek haldeler... Ve en üzücüsü, yaşları 20 lerdeki gençler, orijiniyle kıyaslama yapamadıkları için yedikleri şeyi pizza sanıyorlar
10 Yorumla
+1 yılO parayı verip yiyenlerin boğazında kalsın ki bir daha alıp yiyemesinler... bir pizzanın maliyeti nedir ki hadi taş çatlasa 50 tl maliyeti olsun 10 kat fiiyat çekip bunu pazarlayan ve bu pazarda tutunabilende suç yok onu o fiyata alanda suç ver...
00 Yorumla
+1 yılBir pizzaya bu kadar para vermek müsrüflük, 530 TL ye kaç kişinin karnı koyar, herkes aklına gelen fiyatı istiyor. Evinde unu suyu tuzu olan, garnitürleri olan herkes pizza yapabilir, çok zor bir şey deyil, Google herşeyi tarif ediyor, en fazla 80 TL ye çıkar, pizzadan başka karın doyurmanın başka yolları da var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
- Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılYemek yemeğe çıkmışsam para umurumda olmaz. Canım ne istiyorsa yerim.
110 Yorumla- +1 yıl
Sen bu ülkenin enflasyonu için fazla zenginsin haketmiyorsun burayı git.
- +1 yıl
@bensardunyaaa ne alaka burada insanlar maddi durumlarına göre mi takılıyor. Maddi durumu iyi olmayanlar ve maddi durumu iyi olanlar olarak mı insanları sınıflandırıp ona göre mi tavır alıyorsun.
- +1 yıl
Aslında sadece ironi yapmıştım WÖSLEŞCŞRŞCŞTŞ niçin bu kadar gerginsin? Ve evet genellikle maddi durumlarına göre buradalar artık maalesefki:) neyse burada bunu konuşmayacağım
- +1 yıl
Paranızı kendiniz kazanıyorsanız bu düşüncenize saygı duyarım
- +1 yıl
@bensardunyaaa aslında gergin değilim, görüşünüzü cevap verdim. Sanırım randıman veya emoji kullanmadığım için öyle algıladınız.
Ben insanları maddi durumlarına göre degerlendirmiyorum. Önceliğim insanlık 😊 - +1 yıl
Ahahah ben de insanları maddi durumlarına göre yargılamam allah daha çok versin benim burada kastettiğim şey aslında tamamen ekonimi. Ve maalesef kendi vatandaşlarımızın terkedip mültecilerin geldiği bir ülke. İzahı olmayanların mizahını yapıyoruz maalesef:)
- +1 yıl
@Sorusormayageldimben paramı ben veya kocam kazanıyor veya Babamın parası bu neyi değiştiriyor. Sonuçta harcayabileceģim param var.
Hırsızlık yapmadım veya başkasına ait parayı yemiyorum.
Çalışmıyorsam para kazanmiyorsam istediğim yerde istediğimi yiyemez miyim?
- +1 yıl
@bensardunyaaa o mevzular çok derin ve maalesef ekonomi iyi değil mülteciler filan derken konu iyice derinleşiyor. Rabbım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
- +1 yıl
Benim için değiştirir sizin için değiştirmeyebilir.
- +1 yıl
@Sorusormayageldimben neye göre? Insanlari tanımadan hayatlarına on yargıyla bakmak doğru değil. Evet ben çalışmıyorum, evlendim çocuklarımı büyüttüm her sesleriyle ben ilgilendim. Ev işleri yemek gibi gibi ve çocuklarımın eğitimleri dahil birebir ben ilgilendim. Şükür çok başarılı iki evladım var. Yer yer maddi yönden kazançların olacak işler yaptım. Ama maddi olarak eşim ve ailemden yana paraya çalışmaya gereksinim olmadı. Bu durumda da kimse benim için neyi hak edip etmediğimi ve dusunceme saygi duyup duymadığını söyleme hakkına sahip değil. Bunu söyleyebilmek için beni tanimasi gerekir
- Yeme & İçme konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılParası olan için sorun olmaz gadası
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 65,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz aşırı pahalı
00 Yorumla Vermem. Para umrumda değil diye bir şey söylemek çok saçma, tepki koymadığınız sürece bu fiyatlar orantısız artmaya devam eder. En zengin kişiden en normal standarttaki kişiye kadar kimse parayı kolay kazanmıyor.
530 TL’ye ben evde 50 adet pizza çıkarırım en az, ve her çeşit de yaparım. Dışarıdaki pizzanın maksimum hakkı 100 TL’dir o da büyük boy olanlar için geçerli.20 Yorumla
+1 yılYemek zevki ve kalitesi tabiki önemli bir tercih tir. fakat 530 gibi rakami bir piza ya vermek te tamami ile mantik siz bir davranış. Bu nusretin 245 lira olan eti 11 bin e satmasina benzer. bunun hic bir mantikli açıklaması olamaz. maddi durumun iyi de olsa bunu ödemem tamami ile kazancinin helel ve haram olmasindan kaynaklanir. haram kazanan için maddiyat önemli değildir. Helal kazanan nekadar zenginde olsa o parayi asla ödemez..
10 Yorumla
+1 yılOna 530 vereceğime giderim Danillo Zanna'nın restaurantına gerçek İtalyan pizzası makarnası falan yerim daha mantıklı üstüne tiramisuda yerim.

10 Yorumla
+1 yılNereden buluyorsunuz böyle yerleri anlamıyorum. Pizzaya 60 lira diye kızan insanım 530 lira ne? Ona o kadar para veren insan sadece pizza yemez. Aç kalan, dışarıda kalan milyonlarca insanın kul hakkını da yer. Yiyebilene afiyet olsun, boğazınızda kalmaz inşaallah
00 Yorumla
+1 yılGelir dağılımının, adaletli olmamasından dolayı ; sürekli zenginleşen %20 lik kesim %20 lik de yüksek gelirli kesim verebilir. Ama %60 lık yoksul kesim, veremez. Ben ise bir çok Mühendis ve Avukat gibi, dar gelirli olduğumdan;100 tl den fazla dışarıda yemeye para vermem. Bunu da haftada bir defa, verebilirim.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Havalimanı , valla ben bi kere verdim. İstanbul Ankara arası geçen sene hava muhalefeti nedeniyle kapanmıştı. Yigenlerimi getirdim uçakla , uçakta 4 saat rötar yapınca , açıktık amca deyince dayanamadım aldım tadını hala unutamam 😂😂
04 YorumlaYeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Bir asgari ücretli o pizzayı yiyermiyorsa ben o pizzaya para verip nasıl yerim her kezin hakki ayda birde olsa dışarda yemek yemek ama bakıyorum asgarî ücretli ayı boş ver 6 ayda bile yiyemez sanırım insan olan da merhamet olcak o pizzanın içinde 530 TL. lik ne var?
00 Yorumla
+1 yıl530 TL'ye 300 tane pizza çıkartırım 🙄
66 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim😝
- +1 yıl
Ne güzel😝
- +1 yıl
beğenenler neyin kafasını yaşıyor :D
- +1 yıl
anca 4 5 pizza türkiye de yaşıyoruz
Havalimanı işletmeciliği avrupa standartlarında satıldığı için sanırım tabi havalimanında kiralarda çok fazla. Yaklaşık 3 sene önce pizzayı 40-50 tl civarına almıştım sanırım ondan sonra havalimanında sadece suya para verdim.
00 Yorumla
+1 yılGider çubuk kraker alır yerim yine de pizzaya bile benzemeyen bir pizzaya o parayı vermem. Şimdi nasıl pizza değil bu diyenler çıkacak. İncirlik hava üssünde Amerikalıların yaptığı pizzayı yedikten sonra bu resimdekine pizza bile demem...
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl530 liralık XXL pizza 8 kişiyi doyuracaksa, çapı en az 60 cm ise normal fiyat, çünkü artık bir kişi 40-50 liraya bile adam gibi yemek yiyemiyor. Eskiden yiyip içtiğimin fiyatına pek bakmazdım, artık 40 kere düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen sabah işe giderken 1 poğaçaya 4 lira verirken düşünüyorum acaba yemesem mi diye? Rahmetli Kemal Suna'ın Tokatçı filmindeki yarım ekmeğin yarısı sahnesi gerçek oldu artık. Ekmek alırken elimiz titriyor.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Off!!! Çok para, veremem. Bodrum'a gitsem pahalılıktan tek lokma bile yiyemem! Yanımda en ucuz ilçeden alınmış simit, poğaçadan yemek şart olurdu. 530 liraya Bodrum dışında en az 2,5 gün yemek yerim.
00 Yorumla
+1 yılŞakamı bu 1 günden fazla eşşek gibi çalışıyorsun 8 saatlik paranla pizza alıyorsun paran da bityor bu ekonomi daha kötüsü olamaz dicem o da olacak bizi bu hale getirenlerin Allah belasını versin
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ee Yuh İnsaf Be Fiyatlar Gerçekten Rezalet Duruma Gidiyor Tayyip Efendi de Dur Demiyor buna Tabi Herifin Kendi Cebini Çıkarlarını Düşünmesinden başka ne Olabilir ki
00 Yorumla
+1 yılbüyük boy pizzanın normal bayi fiyatı 180 tl civarı bu havalanındaki fiyat. havalanında 2 dilim baklavaya 70 tl verdiğim oldu bi daha asla yemem çok gereksiz bi miktar
00 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler?
İyice sapıttı bunlar !
Trilyonlarım olsa da vermem.
Herşeyin bir ederi vardır.10 Yorumla530 tl bir pizzaya verirsem asla o yemeğin tadını çıkaramam yaşayacağım pişmanlık hissi beni bir ömür boyu takip eder
10 Yorumla29 Dolar, geçen Nusret de hamburger yedim. Sırf meraktan gittim. Parasını hak etmiyordu. Hesap fişinde 10 dolar 170TL yazıyordu. Artık fiyatlar döviz etiketli.
00 Yorumla
+1 yılElbette vermem. Ne kadar kazanırsan kazan, bu parayı vermek kerizliktir
10 Yorumla
+1 yıl530₺ pizza için çok pahalı. insan hergun gezmeli istediğini yiyebilmeli haftada bir pizza yememeli.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılHavalimanında normal rakip yok ondan fiyatlar böyle
Soruya gelirsek yok ki verim01 Yorumla
+1 yılAçlıktan midem karnıma yapışsa gebersem yine vermem oldu da bir mallık yapıp verdim 5 saat ağlarım net
00 Yorumla
+1 yılYemek yemek benim için çok önemli çok severim paraya bakmam ama böyle beni kazıklamalarınada izin vermem enayi değilim.
00 Yorumla
+1 yılBen yemek sepeti indirimlerini denk getirip 40 liralık pizzari 1 liraya alıyım diye uğraşıyorum 😂 500 lira verir miyim
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılResime baktığımda soytarılık goruyorum. %90 indirim yapıp 53₺ ye satsalar yine almam, hicbir zaman guven vermez bu tip isletmeler.
00 Yorumla
+1 yılMidemi s... m der a 101 dalar bi kek bi süt allah berket versin 5 gün çalışcam 15 dk ya o parayı vercem pühh
00 Yorumla
+1 yılAcıktım diye illa pizza yemem ya! Gider ekmek arası döner alırım yine doyarım. Doyurur mu doyurur yani.
00 YorumlaBunlara büyük konuşmamak gerek; s*kseler vermem diyordum, paso havalimanında yemek yemek zorunda kalıyorum bu laflarım yüzünden.
00 YorumlaMidem daha önemli para umrumda değil de bunlar da çok fahiş ama cidden abartmissin burasi luks bir yerdir
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Malzemeleri alıp evde tepsiler ve yapar yerim o kadar para bayılmam daha da güzelini malzemelisini yaparım hemde.
01 YorumlaYılda belki 1 kere kendimi simartmak istemişsem verebilirim. Ama pizza sevmiyorum. Belki 40 yılın başı için bi hamburgere 500 verebilirdim.
00 Yorumla- 00 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılİsraf.
Sadece ilk tanışma yemeği ise evlilik adayı ile ya da çok kıymetli birisiyse üzülmem. Yoksa safi israf
00 Yorumla
+1 yılAcıktıysam ekmek arası patates kızartması yerim mis gibi de keyif alırım. Bir pizzaya o kadar para vermem valla verene afiyet olsun.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHava alanı fiyatları bunlar.
Evde otururken havaalanından da pizza siparişi vermezsiniz heralde.
00 Yorumla
+1 yılYani şimdi bu işte gelir durumu mühim. Çok insan bu parayı ya veremez ya vermez. Ama o pizzacı satıyorki o fiyat etiketini koymuş.
00 YorumlaBi pizza nasıl 530 olur şaka mı? burada en büyük boyu en fazla 15-18 manat oluyo... Gözünü seveyim bakümün😂
02 Yorumla- +1 yıl
😄 oralı mısın? orada mı yaşıyorsun?
+1 yılHayır tabii bu 530 lirayla markete gidip malzemeleri alıp kendim yaparım hem daha ucuz ve lezzetli aynı anda da temiz 😅😅😅👍😂
00 Yorumla1 kg kaşar 120 tl 😛 Diğer malzemeler de extra pahalı. işletme giderleri + vergiler de var. Fiyat normal.
00 YorumlaEvde 4 tepsi 500 TL'ye mal oldu, üstelik tam buğday unuyla hem daha ucuz hem daha sağlıklı kaliteli malzemelerle yaptık.
00 Yorumla
+1 yılO nasıl pizzaymış öyle 😄 acıkırsam yemek yaparım.
10 Yorumla530 TL ye pizza alırsam ellerim ayaklarım midem bana söver.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. 530 liraya hızlı trenle şehir değiştirir orada pizzayı yer sonra geri dönerim üstüne de param kalır
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zengin olursam olayım , kaziklandigimi anlarsam olay cikartirim , bu fiyatta kazık asla o parayı ödemem. Ödeyen kişi midesindeni değilde aptal yerine konduğunu düşünsün.
10 Yorumla
+1 yılGider BİM'den alirim knk
41 Yorumla- +1 yıl
Bedavamı
+1 yılXxl pizzanın, tuna tavus'un İzmir 'de yediği pizza gibi bir şey olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılasla vermem yersem para kaybederim ama yemezsem hiçbir şey kaybetmem
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur kalacağım bi konumdaysam veririm. Zevkine gidip yemem ama
00 Yorumla
+1 yılevde kendim daha güzelini yapar yerim 530tlik malzemeyle
00 Yorumla
+1 yılVermem, acıkırsam gider daha uygun fiyatlı bir şey yerim
00 YorumlaO parayı veren adam ya çok zengindir ya da ikinci seçenek olarak çok aptal...
00 Yorumla
+1 yılolur olur bu ülkenin insanı her şey müstehak 1000 tl olur en kısa zamanda umarım
00 YorumlaÇok gereksiz ya. Farklı bir özelliği olsa neyse de. Değmez
00 Yorumla
+1 yılEvde yapmak daha mantıklı 100 lira tıka basa doyarsın
00 Yorumla
+1 yılKocamın bi lafı vardır ben rezil olacağıma param rezil olsun 🤭
00 YorumlaE burası havaalanı herkes jüpiter burada😃😃
00 Yorumla- Devamını Gör (236)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı