Yeme & İçme Karaorman pastam nasıl gözüküyor? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Buyrun afiyet olsun 🤌 ilk defa pasta yapıyorum bu arada 🙃 Karaorman pastam nasıl gözüküyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Güzel görünüyor afiyet olsun 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayy bana da lütfenn. Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim buyrun Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzel değil çok güzel değil fevkalade güzel 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel olmuş bir tabak yollarsın artık 1 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tabi yollarım Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Teşekkürler:) Yorumla
offdiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tekte yerim bunu 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yok artık :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel görünüyor afiyet olsun
Ayy bana da lütfenn. Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim buyrun
Güzel değil çok güzel değil fevkalade güzel
Çok teşekkür ederim
Çok güzel olmuş bir tabak yollarsın artık
Tabi yollarım
Teşekkürler:)
Cok iyi olmus
yeğen canım çekti ama
Tekte yerim bunu
Yok artık :)