Yeme & İçme Favori yemeğini seç? Merve01M Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mantı Yaprak sarma Patates kızartması Su böreği Kuru fasulye - Pilav Başka bir yemek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Favori yemeğini seç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
Hanımefendi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sarma hariç bütün aşık olduğum yemekleri koymuşsun seçemedim 0 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaprak sarmayı daha bu öğlen yedim , mantı diyorum o yüzden 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Buraya göre sarma. Normal de tas kebabı + tereyağlı pirinç pilavı 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bunların hepsi benim favori yemeğim🙄 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayy mantı tabi kii. Aşırı istiyorum şu an. 🥺 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kurufasülye pilav patates kızartması 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. yaprak sarma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pizza
Sarma hariç bütün aşık olduğum yemekleri koymuşsun seçemedim
Yaprak sarmayı daha bu öğlen yedim , mantı diyorum o yüzden
Buraya göre sarma. Normal de tas kebabı + tereyağlı pirinç pilavı
Bunların hepsi benim favori yemeğim🙄
Zeytinyağlı yaprak sarması
Ayy mantı tabi kii. Aşırı istiyorum şu an. 🥺
kurufasülye pilav
patates kızartması