Yeme & İçme En son hangi meyveyi yediniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... En son hangi meyveyi yediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Elma yedim 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şimdi elma kemiriyorum 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum. Uzun zamandır meyve yemedim 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. muzzzzzzzzzzzzzzz 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Encir yedimm 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Üzüm. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Şeftali 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Üzüm ve şeftali 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şeftali 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Karpuz 🍉 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şeftali ve karpuz 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. İncir 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. İncir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şeftali 🍑 0 5 Yorumla teyyüp__savar +1 yıl harun abi değilsen cümle alem beni s2ksn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye şeftali yemek harun abilik mi? Böyle yürümeye çalışman da ayrı bir ironi komikmiş bir daha olmasın. Yorumla teyyüp__savar +1 yıl Zort sefil köylü sana niye yürüyeyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cümle alem s*ker artık iyi zortladın ha ha Yorumla teyyüp__savar +1 yıl hahah komik seni Yorumla
HarmioneGranger Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Üzüm 1 18 Yorumla Muratby33 +1 yıl Siyah uzummu beyazmi Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Bizim Bahçeden aldım. Mor Yorumla Muratby33 +1 yıl Cekirdeklimi cekirdeksizmi Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Kumpasla ölçüp çapını da yazayım mı Yorumla Muratby33 +1 yıl Kumpasla tan ölçü cikmayabilir migrometre ile ölç Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Namevcut Yorumla Muratby33 +1 yıl Oky Yorumla Muratby33 +1 yıl Cinsi neydi uzumum Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Bys. Yorumla Muratby33 +1 yıl Tarsus yöresi üzümü galiba Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Hayır Giresun Yorumla Muratby33 +1 yıl orada üzüm oluyormu fındık olur diye biliyordum Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Niye? Giresunlular sadece fındıkla mı besleniyor? Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Üzüm de oluyor, Kiraz da, Kivi de, mısır da oluyor... Yorumla Muratby33 +1 yıl Agirlikli olarak fındık galiba Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Fındık, Kiraz, Kivi sıralaması Yorumla Muratby33 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla HarmioneGranger +1 yıl Amen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Elma yedim
Karışık..
Üzüm
Muz yedim 1 tane de çilek 😀
Şimdi elma kemiriyorum
Nektariii, en sevdiğim 😋😋
Dürüm ayran
karpuz, üzüm, şeftali
Hatırlamıyorum. Uzun zamandır meyve yemedim
Az önce şeftali yedim
muzzzzzzzzzzzzzzz
Encir yedimm
Üzüm.
Şeftali
En son üzüm yedim
Üzüm ve şeftali
ayvayı yedim
Nektari yedim.
Frenk yemişi
Karpuz
Şeftali
Karpuz
üzüm
üzüm
Kavun.
ejder meyvesi
Karpuz 🍉
Şeftali ve karpuz
İncir
Elma
Karpuz yedim
Hatırlamıyorum
şeftali
İncir.
Şeftali 🍑
harun abi değilsen cümle alem beni s2ksn
Niye şeftali yemek harun abilik mi? Böyle yürümeye çalışman da ayrı bir ironi komikmiş bir daha olmasın.
Zort sefil köylü sana niye yürüyeyim?
Cümle alem s*ker artık iyi zortladın ha ha
hahah komik seni
Üzüm
Siyah uzummu beyazmi
Bizim Bahçeden aldım. Mor
Cekirdeklimi cekirdeksizmi
Kumpasla ölçüp çapını da yazayım mı
Kumpasla tan ölçü cikmayabilir migrometre ile ölç
Namevcut
Oky
Cinsi neydi uzumum
Bys.
Tarsus yöresi üzümü galiba
Hayır Giresun
orada üzüm oluyormu fındık olur diye biliyordum
Niye? Giresunlular sadece fındıkla mı besleniyor?
Üzüm de oluyor, Kiraz da, Kivi de, mısır da oluyor...
Agirlikli olarak fındık galiba
Fındık, Kiraz, Kivi sıralaması
Afiyet olsun
Amen
nektari
Galiba nektari