Yeme & İçme Tagliatelle al pesto yemeğim nasıl gözüküyor? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İsmi biraz karışık biliyorum 🙃 fesleğen ağır bir ot olduğu için sosu biraz az tuttum.🙃 Tagliatelle al pesto yemeğim nasıl gözüküyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Güzel olmuş makarnaya benziyor ellerine emeğine sağlık afiyet olsun 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim, makarna olur kendisi 🙃 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Rica ederim makarna mı değişik bir adı var sayende bunu da öğrendik teşekkürler Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Güzel görünüyor )) 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hamurana kadar ben açtım çok emek var 😀 Yorumla Boavistaa +1 yıl Zahmetli bayağı :D Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yok be brom 40 dk sürdü Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ay çok gğzeş duruyor. Yemek istiyorum. 😋 0 1 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Güzel * 😄 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hamur işlerine meraklısın belli oluyor. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel olmuş makarnaya benziyor ellerine emeğine sağlık afiyet olsun
Teşekkür ederim, makarna olur kendisi 🙃
Rica ederim makarna mı değişik bir adı var sayende bunu da öğrendik teşekkürler
Güzel görünüyor ))
Hamurana kadar ben açtım çok emek var 😀
Zahmetli bayağı :D
Yok be brom 40 dk sürdü
Ay çok gğzeş duruyor. Yemek istiyorum. 😋
Güzel * 😄