Yeme & İçme Yazın hangi yemekleri yemeyi tercih edersiniz? YeminliÇörek Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben yaz aylarında genelde yoğurtlu serin tarifler yemeye çalışıyorum. Siz de böyle misiniz? Nasıl yemekleri tercih edersiniz? Yazın hangi yemekleri yemeyi tercih edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kızartmalar, salatalar, zeytinyağlı yemekler yazın en çok tercih ettiklerim oluyor. 0 1 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl kızartma ağır gelmiyor mu yaz sıcağında ya Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Fast food daha çok yerim 0 2 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl bana yazın çok ağır geliyor fast food u Barış_LonelyForever +1 yıl Anlıyorum herkesin yemek sevgisi başka tabi :) bende fazla yemeği sevmiyorum fast food
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Sebze et mevsim ayrımı yapmam zararlı olan yiyecekler içecekler hariç herşeyi yerim 0 0 Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yazın hafif yemekler iyi oluyor yoğurtlu veya soğuk vs.. Genelde içerim doğal soğuk çay veya detoks suları gibi bide atom baya doyuruyor.. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hafif şeyler tercih ediyorum kahvaltı meze salata gibi gibi… 0 1 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl çok mantıklı ben de bu tarz şeyler tercih ediyorum Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir fark olmuyor ki, hep aynı yemekler yani. Düzen aynı. 0 0 Yorumla
duruumerhabaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Yaz günlerinde mantı çok iyi ustune yoğurt bide üstüne acılı sos tamamdır nefis 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim ne varsa yerim yaz kış fark etmez 0 0 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Zeytinyağlı hafif sebze yemekleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hafif yemekler genelde meyve ağırlıklı 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bütün salata çeşitleri, mangal, sushi. 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Patates piyazi meyve yogurt bol su 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Kızartma GömmeHafif yemekler 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Meyve ağırlıklı, hafif sebze yemekleri. 0 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl yaz kış pizzaciyim.. 0 3 Yorumla YeminliÇörek +1 yıl Yazın ağır gelmiyor mu yahu Yorumla corakath +1 yıl ASLA.. Yorumla corakath +1 yıl pizza, hayattir..🤌🏿 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızartmalar, salatalar, zeytinyağlı yemekler yazın en çok tercih ettiklerim oluyor.
kızartma ağır gelmiyor mu yaz sıcağında ya
Fast food daha çok yerim
bana yazın çok ağır geliyor fast food
Anlıyorum herkesin yemek sevgisi başka tabi :) bende fazla yemeği sevmiyorum fast food
Sebze et mevsim ayrımı yapmam zararlı olan yiyecekler içecekler hariç herşeyi yerim
Yazın hafif yemekler iyi oluyor yoğurtlu veya soğuk vs..
Genelde içerim doğal soğuk çay veya detoks suları gibi bide atom baya doyuruyor..
Hafif şeyler tercih ediyorum kahvaltı meze salata gibi gibi…
çok mantıklı ben de bu tarz şeyler tercih ediyorum
Bir fark olmuyor ki, hep aynı yemekler yani. Düzen aynı.
Yaz günlerinde mantı çok iyi ustune yoğurt bide üstüne acılı sos tamamdır nefis
Sevdiğim ne varsa yerim yaz kış fark etmez
Zeytinyağlı hafif sebze yemekleri tercih ediyorum
Hafif yemekler genelde meyve ağırlıklı
Bütün salata çeşitleri, mangal, sushi.
yemek olsun yeter
Patates piyazi meyve yogurt bol su
Kızartma
Gömme
Hafif yemekler
Fark etmiyor ki
Meyve ağırlıklı, hafif sebze yemekleri.