Yeme & İçme Favori tostun hangisi? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Canım tost çekti, neli yapsam? Kaşarlı Sucuklu Allah ne verdiyse, karışık 😁 Diğer (görüşlerde belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Favori tostun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kasarli tost seviyorum. Ketçap turşu ile de güzwl oluyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Karışık 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Karışık ama içi böyle tamamen kaşarlı olması lazım yoksa az kaşar olunca tadı gelmiyor sadece sucuklu tost yer gibi hissediyorsun 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karışık severim miss. Tostun her halini severim. 🥪 0 0 Yorumla
gizli_hazine Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl peynirli domatesli yeşillikli sebzeli tost harika en olur 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sucuklu-ketçaplıTavuklu-ketçaplı Bu ikili vazgeçilmezim ❤ 0 0 Yorumla
YeminliÇörek Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sucuklu kaşarlı karışık tost çok severim, resmen sanat. 0 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Karışık ve bol salçalı 😍 ay canım çekti 😋 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karışık tost güzel olurdu şimdi, of... 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karışık.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
yigit6443 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Sokak lezzetlerinden herhangi birisi olabilir 0 0 Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl domates kekik mozzarella 0 1 Yorumla zeyy-1 +1 yıl sor Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. mantarlı ve füme kaburgalı 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Karışık seviyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Karışık 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. Kaşarlı seviyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sanayi tostu adamdır 0 0 Yorumla
yuzenbalıq Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Beyaz peynir domates kaşar acı kırmızı pul biber 0 0 Yorumla
biriişte_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kaşarlı ve sucuklu yap bence ama kaşar bol olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kasarli tost seviyorum. Ketçap turşu ile de güzwl oluyor.
Karışık
Karışık ama içi böyle tamamen kaşarlı olması lazım yoksa az kaşar olunca tadı gelmiyor sadece sucuklu tost yer gibi hissediyorsun
Karışık severim miss. Tostun her halini severim. 🥪
peynirli domatesli yeşillikli sebzeli tost harika en olur
Sucuklu-ketçaplı
Tavuklu-ketçaplı
Bu ikili vazgeçilmezim ❤
Sucuklu kaşarlı karışık tost çok severim, resmen sanat.
Karışık ve bol salçalı 😍 ay canım çekti 😋
Allah ne verdiyse, karışık
Karışık severim ama fark etmez gerçi
Karışık
Kasarli bide cay offfff
Allah ne verdiyse karışık
Karışık tost güzel olurdu şimdi, of...
Karışık
Bol malzemeli karışık
Karışık.. Keyifli günler..
Sokak lezzetlerinden herhangi birisi olabilir
domates kekik mozzarella