Yeme & İçme İyi akşamlar, bu daraltıcı havada size bir bardak ne gelse geri çevirmezsiniz? benkendall Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bir bardak dolu dolu buzlu kahve güzel giderdi. Sıcaktan ölüyorum İyi akşamlar, bu daraltıcı havada size bir bardak ne gelse geri çevirmezsiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Soğuk kahve 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Buzlu su dökelim kafamıza.. faydası yok hiç bir şeyin 2 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şu an terli olduğum için soğuk bir şeyler istemezdim.. Salep olabilir içimden geldi.. 1 0 Yorumla
DızcıBey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Herkes prenses anasını satayım buz gibi bira istiyorum 1 0 Yorumla
furkanyazıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl En iyi içecek bile bi bardak ferah su gibi olamazmıs bunu anlıyorum şimdilerde 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. Bir bardak kesmez şöyle 1 litre yayık ayran, 1 litre soda, 2-3 litre milkshake, 1 kova buz falan ortaya karışık bir sepet yap arka balkondan sarkıt alırım ben lkajsdlajdsa 0 0 Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Söyle buz gibi atom hem. soguj hemde ekonomik.. ama ben evde kışın sıktığım limon sularını hazırlayıp içiyorum. Bir icicek 50tl falan cokeriz. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Limonata olsa nasıl güzel olur ya. Aşırı nem var daraldımm. 0 0 Yorumla
Ñumbness Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Buz parçaları çatır çatır ye gitsin.🤤 1 1 Yorumla benkendall +1 yıl Yirmilik dişimle problem yaşıyorum :// Yorumla
IKAFAMAGÖREI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buzzzz gibi bira ve çıtır tavuk 1 1 Yorumla benkendall +1 yıl uf uff Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay İyi akşamlar, böyle havada sıcacık bir sahlep veya tarçınlı ıhlamur baş tacım olur. Soğuk bir şey teklif edilse bile üşütürüm diye reddederim. 0 0 Yorumla
Veremsel Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Dışım ağrıyor ben bir şey içmesem olur mu? 1 2 Yorumla benkendall +1 yıl olur Yorumla Veremsel +1 yıl Dışınol aldık ama bakalım. Inşallah doktordan fırça yemeyiz. Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Su bile yeter ama ben kahve hastasıyım. 1 0 Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Milkshake ya da limonata olsa güzel olurdu 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Soğuk limonata 😋😋 1 0 Yorumla
KatherineKnight Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İce mocha hayır denilemez bir teklif 1 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Nereye göndereyim mocha yi Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Buzlu bir macellan harika giderdi şimdi. 1 0 Yorumla
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kıçıma klima soksam gene serinletmez 1 4 Yorumla NeDiyorsunuzİNsan +1 yıl off Yorumla smirnoffRed +1 yıl Neee Yorumla NeDiyorsunuzİNsan +1 yıl Klima öyle kullanılmaz yani off diyip sitem ettimDuvarda durması lazım ve kumanda ile tuşuna basıp soğuk ayarı seçip en yükseğe almak lazm Yorumla frksarac123 +1 yıl Serinleyemiyorsan daha fazla terlemeye ne dersin😁 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bi bardak rakıya hayır demem sek içmek şartıyla ') 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. şu an bir limonlu soda iyi olurdu 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Buzlu limonata iyi gider şu an 0 0 Yorumla
WebCanımdır Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bir bardak kesmez ama gene de ayran iyi olurdu ya. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Buz gibi bira. Ki. İçiyorum zaten 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Limonata buzlu ve nane yapraklı 😄 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Şimdi çay içeceğim 1 2 Yorumla benkendall +1 yıl afiyet Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Yanlızbirkittycik Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sonundağğğ. Kakegurui izleyen biriii❤️❤️❤️❤️❤️ 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Limonata 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Limonata 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Buzlu su 1 0 Yorumla
womengineer Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Vodka olsa fena olmazdı 1 1 Yorumla Korays01 +1 yıl İşte kral cevap Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 875 cevap paylaştı. Bi bardaaaak 🍺 🍺 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Limonata 0 0 Yorumla
Aslii34x Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Soğuk bir şey olsun yeterli 🥵 0 1 Yorumla yargıç_bey +1 yıl Nesin sen boyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Soğuk kahve
Buzlu su dökelim kafamıza.. faydası yok hiç bir şeyin
Şu an terli olduğum için soğuk bir şeyler istemezdim.. Salep olabilir içimden geldi..
Herkes prenses anasını satayım buz gibi bira istiyorum
En iyi içecek bile bi bardak ferah su gibi olamazmıs bunu anlıyorum şimdilerde
Bir bardak kesmez şöyle 1 litre yayık ayran, 1 litre soda, 2-3 litre milkshake, 1 kova buz falan ortaya karışık bir sepet yap arka balkondan sarkıt alırım ben lkajsdlajdsa
Söyle buz gibi atom hem. soguj hemde ekonomik.. ama ben evde kışın sıktığım limon sularını hazırlayıp içiyorum. Bir icicek 50tl falan cokeriz.
Tam da öyle yaptım.🙂
Limonata olsa nasıl güzel olur ya. Aşırı nem var daraldımm.
Buz parçaları çatır çatır ye gitsin.🤤
Yirmilik dişimle problem yaşıyorum ://
Buzzzz gibi bira ve çıtır tavuk
uf uff
İyi akşamlar, böyle havada sıcacık bir sahlep veya tarçınlı ıhlamur baş tacım olur. Soğuk bir şey teklif edilse bile üşütürüm diye reddederim.
Soğuk suyu geri çevirmem sadece
Dışım ağrıyor ben bir şey içmesem olur mu?
olur
Dışınol aldık ama bakalım. Inşallah doktordan fırça yemeyiz.
Soğuk içecek olsun yeter
SODAA ya da BUZ GİBİ SUU
Buzlu Ayran ve soda ❤️
Su bile yeter ama ben kahve hastasıyım.
Milkshake ya da limonata olsa güzel olurdu
Limonata
Soğuk limonata 😋😋
İce mocha hayır denilemez bir teklif
Nereye göndereyim mocha yi
Buzlu bir macellan harika giderdi şimdi.
Soğuk kahve 😋
Kıçıma klima soksam gene serinletmez
off
Neee
Klima öyle kullanılmaz yani off diyip sitem ettim
Duvarda durması lazım ve kumanda ile tuşuna basıp soğuk ayarı seçip en yükseğe almak lazm
Serinleyemiyorsan daha fazla terlemeye ne dersin😁
Buz gibi Biraya hayır demem.
Buzlu bir soğuk kahve
Ice tea asla hayır diyemem
Soğuk olduğu sürece fark etmez
1 bardak viski olsa yeterli
Buz gibi vişne suyu.
Bir bardak soğuk bir limonata...
Soğuk buz gibi limonata vb
Bi bardak rakıya hayır demem sek içmek şartıyla ')
buzlu limonata bana da
Tabiki limonata vazgecilmezz
Buzlu taze naneli limonata
Çay aga çay harareti keser...
şu an bir limonlu soda iyi olurdu
Buzlu limonata iyi gider şu an
Soğuk olan ne olursa kabulumdur
Bir bardak kesmez ama gene de ayran iyi olurdu ya.
Buz gibi bira. Ki. İçiyorum zaten
Yazın biraya hayır diyemiyorum ya
Karpuzlu limonata 🥤
Limonata buzlu ve nane yapraklı 😄
Şimdi çay içeceğim
afiyet
Teşekkürler
Sonundağğğ. Kakegurui izleyen biriii❤️❤️❤️❤️❤️
Limonata
Limonata
Limonata.🍋
Kola.