Yeme & İçme Diliniz yanmaya devam etse dahi yemekten vazgecmediginiz yemekler nelerdir? dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Diliniz yansa bile aceleyle yiyeyim zevki güzel çıkar dediginiz yemek nedir/nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Soru süper soru seçilmiş kim seçiyor acaba😄 Güncellemeler+1 yıl Yemek sordum arkadaşlar yemek. Biber değil😄 Diliniz yanmaya devam etse dahi yemekten vazgecmediginiz yemekler nelerdir? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. pizza yemek 1 2 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Pizza acı mi dikenliyıl +1 yıl He tamam yanlış aklımda kalmış😅
evcimen26 Takip Et Xper 6 Yaş: 64 , eic 96% +1 yıl acı biberden dolayı yanıyorsa, yemeye devam ederim.sıcaklıktan dolayı yanıyorsa ; asla yemem.biraz soğumasını beklerim. 1 1 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Sıcaktan😄 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hangi yemek olursa olsun, dilim yana yana yiyemem çünkü yemeğin tadını alamıyorum... 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lahmacun, çiğ köfte, pizza ayy canım çekti benim. 😄 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl İt mi kovalıyor yavrum. Niye acele edeyim yemek yerken 0 0 Yorumla
bjhhjhkj Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl noodle tabi ki de. Onun dışında acı yemem zaten. 1 5 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Noodle üzerinden sormuştum zaten😂 Yorumla bjhhjhkj +1 yıl aga be hahah Yorumla dikenliyıl +1 yıl Tam noodle yiyordum dilim de yandi ama soru fikri ordan çıktı😄 Yorumla bjhhjhkj +1 yıl noodle Yerken çarpılıyor gibi oluyorsun. şahsen ben hoşlandığım birinin beni noodle yerken görmesini istemem hahah. Yorumla dikenliyıl +1 yıl 😂😂biri bana bakarken bisi yiyemiyorum fakettiklerinde özellikle. Yorumla
Sokratizm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Annemin yaptığı tüm yemekler 😍 1 5 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Sende güzel yapıyorsun bence💜😚 Yorumla Sokratizm +1 yıl Değil mi bebeşimm bende öyle düşünüyorum ama gruptakiler hem fikir değil 😏 ama hem fikirli olduklarımız güzel bir masada yemek yemek ümidi ileee ❤🌸 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Inşallah. Senin ora gelsem bana iş ayarlar mısın? Yorumla Sokratizm +1 yıl Iş olanakları pek yok mini şehir ama bakılır gülümm Yorumla dikenliyıl +1 yıl Gelirsem boşa gelmiyim diyodum hem iş halledip ordan devam ederim arada gezeriz ne plan ama😂 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Makarna adslfjklk 1 5 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Hangi makarna Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Çubuk şeklinde oluyor ya hani adjklfljkd Yorumla dikenliyıl +1 yıl Spagetti Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl He işte ondan alkjdsfjkl Yorumla dikenliyıl +1 yıl 😂😊 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Kebap, karnıyarık, hünkarbeğendi, işkembe çorbası. 1 0 Yorumla
Adem23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl yokki yani 1 3 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Nasıl yok Yorumla Adem23 +1 yıl ay kız beklerim üflerim ondan sonra yani Yorumla dikenliyıl +1 yıl Anladım nie hep ay kullanıyorsun😄 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 645 cevap paylaştı. iskenderrrr 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
pizza yemek
Pizza acı mi
He tamam yanlış aklımda kalmış😅
acı biberden dolayı yanıyorsa, yemeye devam ederim.
sıcaklıktan dolayı yanıyorsa ; asla yemem.
biraz soğumasını beklerim.
Sıcaktan😄
Hangi yemek olursa olsun, dilim yana yana yiyemem çünkü yemeğin tadını alamıyorum...
Lahmacun, çiğ köfte, pizza ayy canım çekti benim. 😄
Lahmacun vb. yemekler
İt mi kovalıyor yavrum. Niye acele edeyim yemek yerken
noodle tabi ki de. Onun dışında acı yemem zaten.
Noodle üzerinden sormuştum zaten😂
aga be hahah
Tam noodle yiyordum dilim de yandi ama soru fikri ordan çıktı😄
noodle Yerken çarpılıyor gibi oluyorsun. şahsen ben hoşlandığım birinin beni noodle yerken görmesini istemem hahah.
😂😂biri bana bakarken bisi yiyemiyorum fakettiklerinde özellikle.
Annemin yaptığı tüm yemekler 😍
Sende güzel yapıyorsun bence💜😚
Değil mi bebeşimm bende öyle düşünüyorum ama gruptakiler hem fikir değil 😏 ama hem fikirli olduklarımız güzel bir masada yemek yemek ümidi ileee ❤🌸
Inşallah. Senin ora gelsem bana iş ayarlar mısın?
Iş olanakları pek yok mini şehir ama bakılır gülümm
Gelirsem boşa gelmiyim diyodum hem iş halledip ordan devam ederim arada gezeriz ne plan ama😂
Makarna adslfjklk
Hangi makarna
Çubuk şeklinde oluyor ya hani adjklfljkd
Spagetti
He işte ondan alkjdsfjkl
😂😊
Kebap, karnıyarık, hünkarbeğendi, işkembe çorbası.
İskender, edirne çiğeri ve lahmacun
Çiğ köfte jffjfk
yokki yani
Nasıl yok
ay kız beklerim üflerim ondan sonra yani
Anladım nie hep ay kullanıyorsun😄
Acı biber :D
Turşuuuuu. Acıya zaafım var
Kebap 😋
Pizza ve çay
Lahmacun
Pide