Aynı yemeği birkaç saat önce de yedim mesela ama şu an aldığım tat bambaşka... Nedir bunun açıklaması? 😄

Aynı yemeği birkaç saat önce de yedim mesela ama şu an aldığım tat bambaşka... Nedir bunun açıklaması? 😄

Geceleri mutluluk hormonu daha fazla mı çalışıyormuş, buna benzer bir şey okumuştum bir aralar. Hatta komedi filmlerini gece izlemek de daha fazla güldürüyormuş. Araştırmak lazım. 🙂
oa geceleri manyak manyak durduk yere gulup duruyodum bundan miymis bende kendimi cinli flan saniyodum cmamxkskxj
Gece yenen yemek aslında sağlıksızdır çünkü vücut dinlenmeye geçtiği için sindirimi zor oluyor. E biz insanoğlu da nedense sağlıksız ya da kötü şeyleri daha çok seviyoruz, hep ondan bence 😂
Dildeki tat alma reseptörleri gece saatlerinde dinlenmiş olup daha aktif hale gelir. Bu yüzden gece yediğimiz yemeklerden daha fazla tad alırız.
Teşekkür ediyorum açıklama için 🙂
Rica ederim
Teşekkür ederim 🍀
Cevap
5Cevap
Benim için her zaman aynı
Sırf bu yüzden akşam yemeğimi ikiye bölüyorum yarısını akşam yemeğinde yarısını da gece 12yi geçtikten sonra yiyorum
Nedenini bilemem ama gerçekten tadı başka oluyor :D
Bu sorunun cevabını bulursan bana da söyler misin şu an elimde çiğ köfte bu soruyu okuyorum 😂
Dildeki tat alma reseptörlerinin dinlenmiş olmasından dolayı imiş 😄
Bilemedim, gece yediğim zaman Ramazan :D başka yemem.
Sağlıksız olduğundan.
Sağlıklısı da güzel oluyor 😄
Gerçekten öyle çok ayrı güzel oluyor.
gece yemek sevmem ve yemem..
Aynen , öyle güzel bişiy yok jdhhx
Özellikle sandviç 🤤
Gerçekten de çok başka oluyor.
Harbiden neden öyle acaba 🤔
zararli olan her sey guzeldir
bilmem, gece yemek yemem pek.
Kaçamak olduğu için ödül niyetine iyi gidiyor
çok acıkıp yediğiniz için olabilir mi.