Yeme & İçme En sevdiğiniz salata hangisi? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben klasik çoban salatayı seviyorum. Plase olarak roka ve domatesten oluşan güzel bir nar ekşili salataya da hayır demem. 😋 En sevdiğiniz salata hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Görseldeki çoban salatasını seviyorum ama Rus salatası ve patates salatası da sevdiğim salatalar arasında 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben salata ve meze çeşidi çoğu şeyi severim yemeğe tercih ederim seçemedim… 😋 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şu aralar acayip nar ekşili marullu salata çekiyor canım. 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hepsini çok seviyorum o yüzden ayrım yapamam 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,7b cevap paylaştı. Karışık salata 0 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yoğurt lu salataları seviyorum 0 0 Yorumla
YakasııBeyaz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İri doğramalı çoban salatası tabi özel sosla 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. meyve salatası 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sezar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,3b cevap paylaştı. Mevsim 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Çoban salata. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Piyaz 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. Çoban salatası 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Rus salatasi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Görseldeki çoban salatasını seviyorum ama Rus salatası ve patates salatası da sevdiğim salatalar arasında
Ben salata ve meze çeşidi çoğu şeyi severim yemeğe tercih ederim seçemedim… 😋
Şu aralar acayip nar ekşili marullu salata çekiyor canım.
Hepsini çok seviyorum o yüzden ayrım yapamam
Çoban salata
Karışık salata
Kaşık salatası candır
Patates salatası hoş oluyor 😄
Yoğurt lu salataları seviyorum
İri doğramalı çoban salatası tabi özel sosla
Çoban salatayıçok severim
patates salatası çok severim
meyve salatası
Havuçlu mor lahana salatası 🤤
Çoban salata patates salatasıda iyi