Yeme & İçme Yaş 24 yemek yapmayı bilmiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşçı eşim olsa iyiydi Güncellemeler+1 yıl Engelleme sin kimden öğrendin ahaheeh Güncellemeler+1 yıl Engelleme 40 yaşında çocuk yaparım saanene Yaş 24 yemek yapmayı bilmiyorum ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Herkes öyle şimdi 😂😂😂ahahahah takılma 😗😗😗 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi bilmiyon Yorumla nurrcerenn +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla nurrcerenn +1 yıl 23 Yorumla Soran +1 yıl Kursa gidicem bakalım olsun öğreniriz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hadi ya kötü olmuş. hiçbir şey öğrenmedin annenden veya öğretmedi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok kendimle alakalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Ama öğrenmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Makarna menemen bunları bilirsn bence ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyom Yorumla Soran +1 yıl Makarna sevmem Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öğrenebilirsin, zor bir şey yok ki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Öğren 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkes öyle şimdi 😂😂😂ahahahah takılma 😗😗😗
Sende mi bilmiyon
Evet
Yaş kaç
23
Kursa gidicem bakalım olsun öğreniriz
hadi ya kötü olmuş. hiçbir şey öğrenmedin annenden veya öğretmedi
Yok kendimle alakalı
Anladım. Ama öğrenmen lazım