Yeme & İçme Türk kahvesini nasıl içiyorsunuz? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şekerli orta, sade? Sade içmeye başladıktan sonra artık kahvenin o lezzetini almaya başladım şimdi bırakamıyorum 😄 Türk kahvesini nasıl içiyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sade ve şekersiz 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok keskin demi ben de içiyorum ama nasıl bilmiyorum.. 1 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Keskin ama aroması çok keyifli bir tat bırakıyor damağımda, bunca zamandır orta şeker içmek büyük bir hataymış Yorumla
suniizm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kahve sevmiyorum, en güzeli limonata. 2 4 Yorumla hhangoverr +1 yıl Limonatayı bende seviyorum ama ikisininde yeri ayrı ☕️ Yorumla suniizm +1 yıl Afiyet şeker olsun o zamannn Yorumla hhangoverr +1 yıl Teşekkür ederim 🤓 Yorumla suniizm +1 yıl Rica ederimmm Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Şekerliii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sade ve şekersiz
Çok keskin demi ben de içiyorum ama nasıl bilmiyorum..
Keskin ama aroması çok keyifli bir tat bırakıyor damağımda, bunca zamandır orta şeker içmek büyük bir hataymış
Kahve sevmiyorum, en güzeli limonata.
Limonatayı bende seviyorum ama ikisininde yeri ayrı ☕️
Afiyet şeker olsun o zamannn
Teşekkür ederim 🤓
Rica ederimmm
Orta şekerli içiyorum
Şekerli hiç içmedim tadını bilmiyorum hep sade
Sade sek erkek yaaaa zfdddv
Orta şekerli
Çarpıntı yapıyor içemiyorum.
Şekerliii
Orta