Yeme & İçme En yüksek alkollü bira? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 En yüksek alkollü bira nedir En yüksek alkollü bira? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 5 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Alkol almamak daha iyi gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Birabey Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 95% 5 ay Kolay bulunan bişey istiyorsan Tuborg kırmızı. Ama normalde en yüksek alkollü bira İsveç markası The End of History Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Birabey 5 ay Bilir kişi konuşuyor kullanici adıma dikkat et 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay El yapımı biralar. Dedem yapıyor %15-16 arası alkol oranı var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kısa_ve_öz Takip Et Xper 4 Yaş: 19 5 ay İsviçre Almanya dışı zor bulursun marka olarak en yükseği, veya irlandada da bulursun ancak Türkiyede çok zor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 28 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Brewmeister Snake Venom Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SapyoBey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 5 ay kırmızı T. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Alkol almamak daha iyi gadası
Kolay bulunan bişey istiyorsan Tuborg kırmızı. Ama normalde en yüksek alkollü bira İsveç markası The End of History
Bilir kişi konuşuyor kullanici adıma dikkat et 😀
El yapımı biralar. Dedem yapıyor %15-16 arası alkol oranı var.
İsviçre Almanya dışı zor bulursun marka olarak en yükseği, veya irlandada da bulursun ancak Türkiyede çok zor
Brewmeister Snake Venom
kırmızı T.