2 yontem var. 1 - Viskiyi keyif ile yavas yavas iceyim dersen altı kalın bir viski bardağına 1/3 oranında ortalama soguklukta doldur. Ben buz atmam, elmalı viski ise içine birsey asla katma, sade ise ince bir dilim limon aroma için olabilir. 2- Hızlı kafa için ise Türkçesi hızlı icim şeklinde tabir edilen minik bardaklara koy bir dikişler iç, bünyene göre 5 dakika ara ile 5 shot yapinca kafa olmaya başlarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kafa yapmak için içme , keyif olsun hemde biraz keyif olsun istersen elmalı viski var ünlü bir markada, tavsiye ederim.
Sek mi içmeliyim?
Burada kişisel keyif önemli ama istersen birkaç fikir verebilirim.
Olur
2 yontem var.
1 - Viskiyi keyif ile yavas yavas iceyim dersen altı kalın bir viski bardağına 1/3 oranında ortalama soguklukta doldur. Ben buz atmam, elmalı viski ise içine birsey asla katma, sade ise ince bir dilim limon aroma için olabilir.
2- Hızlı kafa için ise Türkçesi hızlı icim şeklinde tabir edilen minik bardaklara koy bir dikişler iç, bünyene göre 5 dakika ara ile 5 shot yapinca kafa olmaya başlarsın
Tekila icebilirsin, şat bardakla 5. Bardakta hersey cok guzel oluyor 😅tek basina mi iceceksin
Evt
Yok dersen ben daha baska seyler icerim ozaman is degisir😉
Daha önce hiç kullanmadıysan 15er dakika arayla 2 tekila shot at. Yarım saat bekle ve sonuçları gör.
Kullandımm
O zaman 15er dakika arayla 2 tekila shot at. Yarım saat bekle ve sonuçları gör.
Risperdalla rakı, ikisini birden yudumla güzel kafan olur :))
Bence şarap. Tabi öyle üzüm suyu gibi olanlarından değil bi 5-10 yıl beklemiş olmalı. (Tabi paran bolsa)
yeşil peri yaz nete
Satışı yok knk
Baileys Irish Cream ya da volim 14,4
tekila direkt sarhoş ediyor ya
Hangisini içersen iç basın ağrır
Cin ic
Boğma
Viski
Viski iyidir
Tekila
Yeşil peri
Yok o