Yeme & İçme Kahve demleme yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eskiden french press kullanırdım şu sıralar filtre kahve makinesi ile yapıyorum kahvemi. ☕️ Kahve demleme yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Ben Türk kahvesini tercih ederim. Kaynak olacak köpüklü olması önemli değil en kısık ateşte yavaş yavaş pişecek. Çay bardaginda olacak orta kavrulmus tek çekilmiş olacak. 0 2 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Ağzının tadını biliyorsun. Yorumla 1asosyal +1 yıl Severim günde 1 tane hangi saat dilimine denk gelir belli olmaz Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,7b cevap paylaştı. Sade nescafe içiyorum çünkü bilmiyorum diğer yöntemleri 0 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kaşık ve bardaktan hiçbir zaman şaşmadım mckckc 0 0 Yorumla
Mstf4848 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kahve sevmiyorum 😐😐😔😔 0 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Tercih meselesi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben Türk kahvesini tercih ederim. Kaynak olacak köpüklü olması önemli değil en kısık ateşte yavaş yavaş pişecek. Çay bardaginda olacak orta kavrulmus tek çekilmiş olacak.
Ağzının tadını biliyorsun.
Severim günde 1 tane hangi saat dilimine denk gelir belli olmaz
Sade nescafe içiyorum çünkü bilmiyorum diğer yöntemleri
Makina kahvesi ya da Türk kahvesi
Kaşık ve bardaktan hiçbir zaman şaşmadım mckckc
cezveyle yaparım kahvemi
Kahve sevmiyorum 😐😐😔😔
Tercih meselesi.
Cezve ile yapıyorum