Yeme & İçme Kurabiyeyi şekilli mi yaparsınız yoksa normal mi? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kurabiyeyi Sekillimi yaparsınız yoksa normal mi? Tercih edersiniz ben genelde sekili kalıplar kullanarak sekilli yapmayı severimm Şekilli Normal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Kurabiyeyi şekilli mi yaparsınız yoksa normal mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 24 +1 yıl Şekli değil lezzeti önemli benim için. 🍪 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Şekilli 0 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Elime alınca ister istemez şekillendiriyorun 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Normal yapariz 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Yıldızlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şekli değil lezzeti önemli benim için. 🍪
Şekilli
Ben yemeden yanayım 🙃
Elime alınca ister istemez şekillendiriyorun
Normal yapariz
Kurabiye yapamam sadece yerim 😁
kesinlikle şekilli 🍭
Yıldızlı
Normal yaparım