Yeme & İçme Pişmiş mısır isteyen var mı? SoliFa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Paragözlere yok Güncellemeler+1 yıl 4 tane yedim kesmedi devam Pişmiş mısır isteyen var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 2 Yorumla SoliFa +1 yıl Gel beraber olsun askerler beslenin lazımsınız u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyv saol
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun şu an şoktayım. Bulgar malı o tabaklar , bizde de var aynısı 😱 0 8 Yorumla SoliFa +1 yıl Eyw Abla o zaman sende şu tabağı al eve erken git Yorumla Apple-Crow +1 yıl Aldım sağol kardeş Yorumla SoliFa +1 yıl Şaka maka bu tabaklar şu an yok ceyizlik tabaklardı bunlar yeni cıkardım annemindi Yorumla Apple-Crow +1 yıl Aynen yok satılmıyor , bu tabakları ben çok severim evde. Çeyizlik ise dikkat et kırma 😄😄 Yorumla SoliFa +1 yıl Bulgar tabağı olduğunu bilmiyordum senden duydum bu arada aman kırılirsa kırılsın sanki evlenmeyi düşünüyorum ablam Yorumla Apple-Crow +1 yıl Evlenmeyi geç , onu sen bilirsin. Ben anneni düşündüm 😅 Yorumla SoliFa +1 yıl Anneme kalsa mezara götürecekti Yorumla Apple-Crow +1 yıl Kullan da dikkatli kullan Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bizim evde de var ama gönder birkaç tane daha alanya'ya 0 2 Yorumla SoliFa +1 yıl Bro ayıpsın sana hepsi feda olsun Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Allah razı olsun kardeşim afiyet olsun Yorumla
OFFFFFFFG Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Offf şu hayatta en sevdiğim ve 1 haftadır yemwdiğim şeyi niye gösteriyosun neyse afied honey sugar 0 3 Yorumla SoliFa +1 yıl Eyw reis al sen şu mısır bugün eve erken Yorumla SoliFa +1 yıl Git. Yorumla OFFFFFFFG +1 yıl Dnckjsjcjs eyw hitler abim Yorumla
SatürnŞapkalıKadın Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl 4 ünü yemişsin zaten isteyen vae mı diyosun. Napcan kalan 1 taneyi millete tane tane mi dağıtcan 0 6 Yorumla SoliFa +1 yıl Daha 1 tencere kocum bizde mısır bitmez sen rahat ol Yorumla SoliFa +1 yıl Al tamam al senide sevdim tut adamın asabını bozma zorla yiyeceksin Yorumla SatürnŞapkalıKadın +1 yıl İstersen sevme. Nolucak yani Yorumla SoliFa +1 yıl Şımarma 2 yüz verdik diye kaybol Yorumla SatürnŞapkalıKadın +1 yıl :)) soru senin olabilir ama görüş kısmı bana ait görüşümden kaybol 😅 Yorumla SoliFa +1 yıl Hayırdır lan mekana mı iş koyuyorsun buranın agasıda benim marabasıda benim Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok usta sagol cekirdek yedim kuscam simdu 0 3 Yorumla SoliFa +1 yıl Önceden cekirdek kola yapardık her gün onada zam geldi Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl He ya cips alacaktim en az 10 lira 5 liraya cekirdek alabildim nasil bir pahalilik bu ya Yorumla SoliFa +1 yıl Erdoğan sagolsun anasını s1kti ülkenin Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Afiyet olsun severim bende 0 1 Yorumla SoliFa +1 yıl Asıl mısırcıyi bulduk ablam bir de 8 gün önce sormuş 😂😂😂 Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl süt mısır değilse olmaz. afiyet olsun 0 1 Yorumla SoliFa +1 yıl Bitti tükendi zaten normal mısırda eyw Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayrı teşekkürler hiç sevmemm 0 1 Yorumla SoliFa +1 yıl Lan sana zaten vermeyecektim Yorumla
Haymalifalatikoloy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Süt mısır değilse yemem 0 5 Yorumla SoliFa +1 yıl Yeme o zaman hadi kapattık dükkanı mısır bulmuş sut mısır istiyor adama bak Yorumla Haymalifalatikoloy +1 yıl Sevmiyorum zorlami yiyim alla alla Yorumla SoliFa +1 yıl Evet ben veriyorum zorla yiyeceksin ulan Yorumla Haymalifalatikoloy +1 yıl Sen mısır değil de 4 porsiyon yürek yemişsin heralde Yorumla SoliFa +1 yıl https://youtu.be/SrhN_NvWTu0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mangalda çok güzel oluyor. 0 2 Yorumla SoliFa +1 yıl Mangaldaki de iyi de sende mısır bulmuşun mangalda istiyorsun Yorumla Saknuzulmetmmmi +1 yıl 😄😄 Eyvallah kardeşim eline sağlık. Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl amel ediyor beni yemem 0 1 Yorumla SoliFa +1 yıl Mısır yok b0k ye Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Mısır çok severim 0 2 Yorumla SoliFa +1 yıl Al bro sen şu mısırı naz yapma lan al al hadi Yorumla Boavistaa +1 yıl Haha sağ ol brom :D Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet varrrr ben isterim 🤣 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani mısır piramidi diye geldim ben.. 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Çiğ mısır tercihimdir 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Severim 0 2 Yorumla SoliFa +1 yıl Al hacı sonuncuda senin Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Eyvallah sağ olasın 😃 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ay bayılırım. 😋🌽 0 2 Yorumla SoliFa +1 yıl Nah sana mısır o profile ben mısır felan vermem Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Meraklısı değiliz. 🙄😃 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir 0 4 Yorumla SoliFa +1 yıl Ablam asalet akıyor al sana 2 tane ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim. Çok da severim :) SoliFa +1 yıl O zaman afiyet olsun abla ángelsinalasyocéano +1 yıl 😊
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. afiyet olsun 0 5 Yorumla SoliFa +1 yıl Eyw bro tut geliyor mısır Yorumla bucali-caglar +1 yıl fırlat Yorumla SoliFa +1 yıl La yeri düştü 5 saniye kurali var al cabuk yerden Yorumla bucali-caglar +1 yıl aldım dayıcı Yorumla SoliFa +1 yıl Mikroplu mikroplu afiyet olsun bro Yorumla
hazalghk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl severim 0 1 Yorumla SoliFa +1 yıl Sanada yok yelloz Yorumla
cansubayraak Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 0 1 Yorumla SoliFa +1 yıl Eyw abla Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Bennn 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok severim 😄 0 1 Yorumla SoliFa +1 yıl Sanada yok obje Yorumla
toxic_tosbik Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ben ben 0 3 Yorumla SoliFa +1 yıl Kedinin hatrına bak normalde az kaldı diye vermem benim yerimede ısırmak şartıyla Yorumla toxic_tosbik +1 yıl Bugün de karnımız doydu şükür Yorumla SoliFa +1 yıl Aga be 😕 Al sen şu mısırları yarın karnını erken doyur Yorumla
Dünyadanbiriii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bende isterimm 0 3 Yorumla SoliFa +1 yıl Tut geliyor Yorumla Dünyadanbiriii +1 yıl Bitti bu bir tane daha fırlat Yorumla SoliFa +1 yıl Havada yedi tazmanya canavari mısin mubarek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Afiyet olsun
Gel beraber olsun askerler beslenin lazımsınız
Eyv saol
Afiyet olsun şu an şoktayım.
Bulgar malı o tabaklar , bizde de var aynısı 😱
Eyw Abla o zaman sende şu tabağı al eve erken git
Aldım sağol kardeş
Şaka maka bu tabaklar şu an yok ceyizlik tabaklardı bunlar yeni cıkardım annemindi
Aynen yok satılmıyor , bu tabakları ben çok severim evde.
Çeyizlik ise dikkat et kırma 😄😄
Bulgar tabağı olduğunu bilmiyordum senden duydum bu arada aman kırılirsa kırılsın sanki evlenmeyi düşünüyorum ablam
Evlenmeyi geç , onu sen bilirsin.
Ben anneni düşündüm 😅
Anneme kalsa mezara götürecekti
Kullan da dikkatli kullan
Bizim evde de var ama gönder birkaç tane daha alanya'ya
Bro ayıpsın sana hepsi feda olsun
Allah razı olsun kardeşim afiyet olsun
Offf şu hayatta en sevdiğim ve 1 haftadır yemwdiğim şeyi niye gösteriyosun neyse afied honey sugar
Eyw reis al sen şu mısır bugün eve erken
Git.
Dnckjsjcjs eyw hitler abim
4 ünü yemişsin zaten isteyen vae mı diyosun. Napcan kalan 1 taneyi millete tane tane mi dağıtcan
Daha 1 tencere kocum bizde mısır bitmez sen rahat ol
Al tamam al senide sevdim tut adamın asabını bozma zorla yiyeceksin
İstersen sevme. Nolucak yani
Şımarma 2 yüz verdik diye kaybol
:)) soru senin olabilir ama görüş kısmı bana ait görüşümden kaybol 😅
Hayırdır lan mekana mı iş koyuyorsun buranın agasıda benim marabasıda benim
Yok usta sagol cekirdek yedim kuscam simdu
Önceden cekirdek kola yapardık her gün onada zam geldi
He ya cips alacaktim en az 10 lira 5 liraya cekirdek alabildim nasil bir pahalilik bu ya
Erdoğan sagolsun anasını s1kti ülkenin
Afiyet olsun severim bende
Asıl mısırcıyi bulduk ablam bir de 8 gün önce sormuş 😂😂😂
süt mısır değilse olmaz. afiyet olsun
Bitti tükendi zaten normal mısırda eyw
Hayrı teşekkürler hiç sevmemm
Lan sana zaten vermeyecektim
Süt mısır değilse yemem
Yeme o zaman hadi kapattık dükkanı mısır bulmuş sut mısır istiyor adama bak
Sevmiyorum zorlami yiyim alla alla
Evet ben veriyorum zorla yiyeceksin ulan
Sen mısır değil de 4 porsiyon yürek yemişsin heralde
https://youtu.be/SrhN_NvWTu0
Mangalda çok güzel oluyor.
Mangaldaki de iyi de sende mısır bulmuşun mangalda istiyorsun
😄😄 Eyvallah kardeşim eline sağlık.
amel ediyor beni yemem
Mısır yok b0k ye
Mısır çok severim
Al bro sen şu mısırı naz yapma lan al al hadi
Haha sağ ol brom :D
Evet varrrr ben isterim 🤣
Nasıl yani mısır piramidi diye geldim ben..
Çiğ mısır tercihimdir
Severim
Al hacı sonuncuda senin
Eyvallah sağ olasın 😃
Ay bayılırım. 😋🌽
Nah sana mısır o profile ben mısır felan vermem
Meraklısı değiliz. 🙄😃
Olabilir
Ablam asalet akıyor al sana 2 tane
Teşekkür ederim kardeşim. Çok da severim :)
O zaman afiyet olsun abla
😊
afiyet olsun
Eyw bro tut geliyor mısır
fırlat
La yeri düştü 5 saniye kurali var al cabuk yerden
aldım dayıcı
Mikroplu mikroplu afiyet olsun bro
severim
Sanada yok yelloz
Afiyet olsun
Eyw abla
Bennn
Ben severim
Abi mısırdan nefret eden bir ben miyim
Ben 😋
Çok severim 😄
Sanada yok obje
Evet
Ben ben
Kedinin hatrına bak normalde az kaldı diye vermem benim yerimede ısırmak şartıyla
Bugün de karnımız doydu şükür
Aga be 😕 Al sen şu mısırları yarın karnını erken doyur
Bende isterimm
Tut geliyor
Bitti bu bir tane daha fırlat
Havada yedi tazmanya canavari mısin mubarek