Normalde bira sevmem ve boş gelir ama şu sıralar kırmızı tuborga sardım. Hem tadı güzel hem de 2 tane içince çakırkeyif oluyorsun. Sizin şu sıralar tercih ettiğiniz alkol türleri neler
bu görselde ki çakma devalt şirketin vizyonunu belli ediyor 5 yaşındaki bebenin eline ver oynasın :D bendeki şarjlı matkapları patron görse terlik gibi
Dahxjsjsl varoş pez3, venk seni daha şahsına bir şey konuşmadan aklını kaybettin köylü seni. Cool takıldığımı nereden çıkardın altı üstü bir soru sordum böyle her muhabbette aranırsan işin zor senin
Sağlık açısından pek bir kaybı yok brnim için. Sporumu da yapıyorum bedlenmeme de dikkat ediyorum. Ma%l gibi yatıp alkol kullanmayacağıma böyle yaşarım daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Birayı seviyorum
Diğer içkilere göre birayı daha az tüketiyorum. Ama yazın soğuk bira iyi gidiyor.
Diğer alkolleri içecek ortamım pek olmuyor. Ben de mesailerde falan biraya sardım. Sarhoş da etmiyor
arkadaş ortamında laf arasında yudumlamak iyi gidiyor ama genel tercihim hiçbir zaman olmaz.
Arkadaşlarla sohbet eşliğinde bir şeyler yudumlicaksam viski içerim
Tuborgtan şaşmam. Sarısı, kırmızısı, Carlsbergi. Tuborg çok başka benim için.
Aynen öyle. Diğerleri çeşme suyu bunun yanında
Efes diyorlar da Efes'in tadını sevmedim benim için ice tea gibi limonata gibi bişey.
Efes bomboş bişey aga özel seri falan denedim güzel bir yanı yok. Dediğine katılıyorum
bu mngdmn çakma çinmalı sözde dewalt şarjlısı tofaş gibi herkes almış
Bosch da var da patron evine götürdü mk 5 gündür matkapsız çalışıyoruz. Bunu yanımızdaki atolyeden aldım
paraya kıyacan bunlar çocuk oyuncağı
Bizim şirket parayı osiloskop ve multimetrelere basmış. Paraya kıymayı da biliyorlar yani
bu görselde ki çakma devalt şirketin vizyonunu belli ediyor 5 yaşındaki bebenin eline ver oynasın :D bendeki şarjlı matkapları patron görse terlik gibi
Güzel yorum bu arada. Bi matkapla iyi tespit yaptın neyseki bizim değil 🤣
o matkabın girdiği mekan fukaradır protein için hamam böceği yer
Sjhsjwjdjsj o kadar da değiller lan gidip araştırıcam kaç paralık matkapmış. Vidaları sökerken iyiydi
adamı yarıyol da bırakır çinli arabalar gibi
Kalmadan iade ettim sahibinin sorunu. Senin bu markayla derdin de o varoş çalışma hayatının tadına bakmış gibisin
varoş mu ben her yıl bir ev parası kazanıp yedim içtim gezdim benim hayat tecrübemin kıyısından köşesinden geçemeyecekken gelmişsin varoş diyorsun
O varoşluğu tadmadan hayat tecrübesi edinemezsin zaten. Laf ettiğimden değil
o şarjlıyla yaşlıları kandırıyorlar birde cool geçinen 2 biralık varoşları
Dahxjsjsl varoş pez3, venk seni daha şahsına bir şey konuşmadan aklını kaybettin köylü seni. Cool takıldığımı nereden çıkardın altı üstü bir soru sordum böyle her muhabbette aranırsan işin zor senin
vala bi viski aldımiki sigara refbul soda kaju 600 lük oldum varoşum pis varoşum :D
Afiyet olsun
sana da :D
alkol sigara kullanmıyorum
Yeşilaycıyız galiba
Birayı değil seni seviyorum
Sen kimsinnn gizli gizli iş yapma
Ooo ilani aska bak fbgv
Sevmem, iğrenç.
Alkol kullanmıyorum
O da iyi
Severim
Ee heralde reis
Severimde pek icemiyom reis bi bira 30 lira 🤣
Bira da alırsın ya viski değil ya
Oyle de kankam azcik birikmisligim var babam baya kati bi gorse zerre 5 kruus vermez o yuzden ara sira aliyorum yakinda 1 tane alirim yine
boş ver o zaman abartmaya gerek yok zaten
Alkol kullanmıyorum
Tercih meselesi. Bana göre büyük kayıp
Evet bana göre de kullanmak büyük kayıp sağlık açısından 😄
Sağlık açısından pek bir kaybı yok brnim için. Sporumu da yapıyorum bedlenmeme de dikkat ediyorum. Ma%l gibi yatıp alkol kullanmayacağıma böyle yaşarım daha iyi
Senin de dediğin gibi tercih meslesi m@l demeyelim de bilinçli insan diyelim en iyisi
Yok be bilinçli insanlara saygım sonsuz. Ben de boş yatıp da atıp tutanlara giydirmek istedim
Hayır
Ne demekk hayırr. Sevmiyor musun? Günah mı? Sağlıksız mı? Çekiniyor musun? ...
Hepsi beraber hayır
Severim
Ağzının tadını bilen insana tapıyorum ya
Buz gibi bira içilir
Sıcak havada ne iyi gidiyor var ya
👍🍺🍺