Yeme & İçme En sevdiğiniz pasta çeşidi nedir? Ahdwsf1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor bu pastayı sevmeyen bizden değildir. Hele dolapta 1 2 gün beklemişse... En sevdiğiniz pasta çeşidi nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Meyveli pasta 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Görünce canım çekti ne zamandır yapmamıştım yapayım en iyisi 0 0 Yorumla
Zırrrdelii Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Frambuazlı ya da çikolatalı pasta çok güzel özellikle ilişkiden önce yiyince müthiş oluyor👌 0 0 Yorumla
Slutsk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Pek anlamıyorum pastadan vs. Biri verirse yerim ancak güzelse veya güzel derse 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Fark etmiyor :) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bisküvili pastayı aşığım 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. meyvelii 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mozaik pasta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Meyveli pasta
Görünce canım çekti ne zamandır yapmamıştım yapayım en iyisi
Frambuazlı ya da çikolatalı pasta çok güzel özellikle ilişkiden önce yiyince müthiş oluyor👌
Pek anlamıyorum pastadan vs. Biri verirse yerim ancak güzelse veya güzel derse
Bisküvili pastayı çok seviyorum
Görseldeki pastaya gömün beni.
Çikolatalı pasta
aynen ya bisküvili pastayı çok severim
Fark etmiyor :)
Bisküvili pastayı aşığım
Kremalı, meyveli severim
Çikolatalı ve meyveli
Mozaik pastası.
Bisküvili pastayı seviyorum
Rulo pasta çok da güzel yaparım 🤤