Millet Acıkan Var Mı?

Günün sonuna doğru fazlasıyla doyuracak bir yemek. Baharatlı patates kızartması ve tütsülenmiş sosis kızartması. Kızartmayı saf zeytinyağı ve saf tereyağı karışımı ile yaptım. Sade patatez kızartması iyi gitmiyor ama tuzla beraber karabiber, kırmızı pul biber, nane, kekik ve köri tozunu çeşitli uygun oranlarda kullanınca patates kızartması kendine has ve yeter bir yemek bile oluyor. Ben Dünyanın en zor ve en lezzetli yemek pişirme yöntemi olan tütsülemeyi ne zamandır yapmak istiyordum uygun yerim olmadığı için yapamıyordum. Bir markette hazır tütsülenmiş sosis görünce fırsatı kaçırmayıp aldım. Onuda aynı yağ karışımıyla kızarttım. Normalde tütsülemede uzun tutarsanız tütsüde pişirmede oluyor. Steak denilen kemikli ya da kemiksiz iri bir löp et parçasını tütsülemeyle tam pişirmek isterseniz tütsü fırını ya da dolabı denilen kabinlerde 24 civarı bekletmelisiniz, aldığı dumanlarla hrm pişiyor hemde tadı güzelleşiyor, ondan sonra yenilecek hale geliyor ekstradan ızgaraya fırına kızartmaya vs gerek kalmıyor. Yanınada Cappy pulpy portakal suyu aldım. Hazır meyve sularından içilebilen nadir içeceklerden birisi. Normal cappy meyve suları bile işe yaramazlar.
Millet Acıkan Var Mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Not: Aynı tabakta aynı ürünlerin damak çeşitliliği için hem orta pişmişini hemde çok pişmişini yaparak yemek hazırlıyorum. Az pişmişi pek sevmiyorum o yüzden o şekilde yapmıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ediyorumda onay vermiyorsun sistemden düşüyor suç senin 😏
Millet Acıkan Var Mı?