Yeme & İçme Çikolatalı pişmaniye sever misiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çikolatalı pişmaniye sever misiniz? yediniz mi yoksa çikolatasız sade mi seversiniz pismaniyeyi? Güncellemeler+1 yıl Güncelll Çikolatalı pişmaniye sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet severim. 0 0 Yorumla
zeynepaydas17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yemiştim Allah seni napsin çok pis canım çekti of ya 😭😭 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Kıyamam kuzum istersen sana alayım 1 paket Yorumla zeynepaydas17 +1 yıl Sağol düşünmen yeter ask😛😛😛 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Sevmem Tabikide Pişmaniyenin Kendisinide Sevmiyorum 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yedim ama çikolatanın pek etkisi olmuyor, olmasa daha iyi. 0 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl severiz pismaniye guzeldir bide kastamonu pişmaniyesi var küp küp oda güzelll 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 930 cevap paylaştı. her türlü pişmaniyeyi severim 0 0 Yorumla
Blackvibe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Eveet. Hatta normalinden daha lezzetli oluyor🥳 0 0 Yorumla
fakeee121 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yedim aşırı kötü 0 1 Yorumla fakeee121 +1 yıl Senin düşüncen ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet severim.
Yemiştim Allah seni napsin çok pis canım çekti of ya 😭😭
Kıyamam kuzum istersen sana alayım 1 paket
Sağol düşünmen yeter ask😛😛😛
Hayır Sevmem Tabikide Pişmaniyenin Kendisinide Sevmiyorum
Yedim ama çikolatanın pek etkisi olmuyor, olmasa daha iyi.
severiz pismaniye guzeldir bide kastamonu pişmaniyesi var küp küp oda güzelll
Pişmaniye güzel olur
Hiç yemedim. Seveceğim gibi durmuyor
Çikolatalı severim
her türlü pişmaniyeyi severim
Eveet. Hatta normalinden daha lezzetli oluyor🥳
Yerim güzel oluyor kanka
Severim
sade daha guzel bence keske olsa simdi...
Severimm
Severim
Hyr.
Evet
Yedim aşırı kötü
Senin düşüncen ne
Fazla sevmem.
Hiç yemedim