Yeme & İçme Pazar kahvaltısına ne yapsak gençler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Menemen yapayım diyorum şöyle acılı bicili kaşarlı ımmm😋Sizde fikir verin hele ne olsa iyi olurdu? Pazar kahvaltısına ne yapsak gençler? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İçine birazda maydanoz doğra 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne serpiyorum kaşar eriyince Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Survivorda mısınız hahshhshs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok bebeğim evdeyiz😂😇 Yorumla
ProfessorSnape5 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sucuklu yumurtaNede güzel bir yerdesiniz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evdeyim orası geçen ay gittiğimiz sahil görsel onu koyayım dedim😂 Yorumla ProfessorSnape5 +1 yıl Kandırıkçı Yorumla Soran +1 yıl Hı hı🥸 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Banada yap bende ne yesem diye düşünüyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kalk iki domatesi biberi at tavaya üstüne kır yumurtayı ekmeği bana bana yi Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Hiç yapmadım 🤷🏻♂️ belki ileri bi tarihte denerim Yorumla Soran +1 yıl Çok şey kaybediyorsun kendi yaptığın menemen daha tatlı oluyo Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Yooo katılmıyorum Hazır önüne gelen kadar hiç bir şey güzel olamaz.Hele halam yaptıysa parmaklarımı bilr yalarım Yorumla Soran +1 yıl Hala yaparsa tabi tatlı olur canım halam bana ne güzel kömbe yapardı Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Üff hataylımı ne yemekler yapar o şimdi 😋😋 Yorumla Soran +1 yıl Adanalı kuzum Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Yakın zamanda misafirliğe git Güzel güzel yemekler yapar 😀 Yorumla
_WantToPlayGame Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Geliyim mi 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ekmağını kap gel kuzu Yorumla _WantToPlayGame +1 yıl Tamam neresi? 😊 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Banada ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kap ekmağı gel Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Valla çok acım yemek yok skjf Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl domates ekmek ye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pişirip yeriz Yorumla mavipenguen_ +1 yıl yok ham domates ye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçine birazda maydanoz doğra
Üstüne serpiyorum kaşar eriyince
Survivorda mısınız hahshhshs
Yok bebeğim evdeyiz😂😇
Sucuklu yumurta
Nede güzel bir yerdesiniz
Evdeyim orası geçen ay gittiğimiz sahil görsel onu koyayım dedim😂
Kandırıkçı
Hı hı🥸
Banada yap bende ne yesem diye düşünüyorum
Kalk iki domatesi biberi at tavaya üstüne kır yumurtayı ekmeği bana bana yi
Hiç yapmadım
🤷🏻♂️ belki ileri bi tarihte denerim
Çok şey kaybediyorsun kendi yaptığın menemen daha tatlı oluyo
Yooo katılmıyorum
Hazır önüne gelen kadar hiç bir şey güzel olamaz.
Hele halam yaptıysa parmaklarımı bilr yalarım
Hala yaparsa tabi tatlı olur canım halam bana ne güzel kömbe yapardı
Üff hataylımı ne yemekler yapar o şimdi 😋😋
Adanalı kuzum
Yakın zamanda misafirliğe git
Güzel güzel yemekler yapar 😀
Geliyim mi 😊
Ekmağını kap gel kuzu
Tamam neresi? 😊
Banada ver
Kap ekmağı gel
Valla çok acım yemek yok skjf