Yeme & İçme Bülent Börek mi alsam Levent Börek mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Börek sipariş etcem hangisi güzel Yulaf ezmem bitti maalsef 😞😐 Bülent Börek mi alsam Levent Börek mi? Cevapla Sipariş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Levent börek 0 0 Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Olm sen kendini çok bozmaya basladın gaylaştın iyice asker adam dünden kalan pastayla kahvaltı yapar 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Leventi bilmiyorum ama bulent börek güzel almistim👍 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İkisi de aynı o piti piti yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Skkdkd Yorumla
thetazZ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben sarıyer börek yiyom o güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende gidim yiyim Yorumla thetazZ +1 yıl 'yiyin Yorumla Soran +1 yıl Taam Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bülent börek bence çok uyumlu 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Uyumlu diye mi dmnf Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl İvit benimde canım çekti ama ağlicam Yorumla Soran +1 yıl Nie aglıyorsun Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Canım çok cekerse bir yemeği falan moralim düşüyor yiyemeyince Yorumla Soran +1 yıl ısmarlayayım Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Ne ısmarlicaksın bir kasa erik mi vay be Yorumla Soran +1 yıl Börek Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Hahshshs hiç kendini bozmadan börek demen çok güldürdü Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Adres at gönderim Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Ben kalkıp yapıyorum şimdi patatesli pişi yapıcam hamarat kadın bir başka oluyor Yorumla Soran +1 yıl Banada ver Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Ney vereyim bir bardak su mu Yorumla Soran +1 yıl Hııı Yorumla
aynenoylecanimya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Cokk büyük bir ikilim hocam rjrjrj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sjjdd bencede Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Böbrek diye okudum Levent güzel 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendin yap evdeee 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evim yok dagdayım Yorumla flaneurx +1 yıl Dagda levent börek? Hangi dağ? Yorumla Soran +1 yıl Kaldıgım yerde mutfak yok tüp yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Levent börek
Olm sen kendini çok bozmaya basladın gaylaştın iyice asker adam dünden kalan pastayla kahvaltı yapar
Leventi bilmiyorum ama bulent börek güzel almistim👍
İkisi de aynı o piti piti yap
Skkdkd
Ben sarıyer börek yiyom o güzel
Bende gidim yiyim
'yiyin
Taam
Bülent börek bence çok uyumlu
Uyumlu diye mi dmnf
İvit benimde canım çekti ama ağlicam
Nie aglıyorsun
Canım çok cekerse bir yemeği falan moralim düşüyor yiyemeyince
ısmarlayayım
Ne ısmarlicaksın bir kasa erik mi vay be
Börek
Hahshshs hiç kendini bozmadan börek demen çok güldürdü
😂😂😂
Adres at gönderim
Ben kalkıp yapıyorum şimdi patatesli pişi yapıcam hamarat kadın bir başka oluyor
Banada ver
Ney vereyim bir bardak su mu
Hııı
Cokk büyük bir ikilim hocam rjrjrj
Sjjdd bencede
Böbrek diye okudum
Levent güzel
Levent börek daha güzel bence
Kendin yap evdeee
Evim yok dagdayım
Dagda levent börek? Hangi dağ?
Kaldıgım yerde mutfak yok tüp yok