Yeme & İçme Kuymak sever misiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kuymak sevmeyen var mı? çok güzel tadı 😌ben evde denedim 2kez 🙃 Kuymak sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Denemedim hiç 0 0 Yorumla
ottubey Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yurt dışında yaşadığım için hiç deneyemedim ama o kadar güzel gözüküyor ki anlatamam çok canım çekiyor 0 0 Yorumla
Doğukanq Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bir tarabzonlu olarak bayırım mıhlamaya özelikle kaymaklı olunca 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Hiç yemedim. Asla yemem 0 6 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Aman hiç bişi yeme sen tmmi aç kal Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Suşi olsa da yesek Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Zıkkım ye😂 Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Zıkkımın sadece kökünü severim. Geri kalanını sen ye ben kökünü yiycem Yorumla Fatmanurarı +1 yıl tamam ye nasıl bı kafa yapın var cozemedim gitti Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Bilim adamları çözmek için uğraşıyor ama bence çözemezler Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl çok güzel görünüyor ama yemek nasip olmadı. 0 0 Yorumla
sllage Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Karadenizde yaşadım. Orada kuymağı sevmiştim. 😍 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç yemedim. Ama tadmak istediklerimden. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. açım bari bunu koymasaydın önüme 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. çok severim güzel yaparmısın 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Hiç yemedim 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Denemedim hiç
Severim güzel bir yemektir
Yurt dışında yaşadığım için hiç deneyemedim ama o kadar güzel gözüküyor ki anlatamam çok canım çekiyor
Bir tarabzonlu olarak bayırım mıhlamaya özelikle kaymaklı olunca
Hiç yemedim. Asla yemem
Aman hiç bişi yeme sen tmmi aç kal
Suşi olsa da yesek
Zıkkım ye😂
Zıkkımın sadece kökünü severim. Geri kalanını sen ye ben kökünü yiycem
tamam ye nasıl bı kafa yapın var cozemedim gitti
Bilim adamları çözmek için uğraşıyor ama bence çözemezler
Evet ama agir geldi bana
çok güzel görünüyor ama yemek nasip olmadı.
Karadenizde yaşadım. Orada kuymağı sevmiştim. 😍
Hiç yemedim. Ama tadmak istediklerimden.
açım bari bunu koymasaydın önüme
Sümüksü duruyor çok kötü görünüyor
çok severim güzel yaparmısın
Hiç yemedim
Sevmem
Sevmiyorum
Severim çok güzle oluyor
Hiç Yemedim
Hiç yemediim
Sevmiyorum bana hitap etmiyor
Çok severim
Hiç sevmem