Yeme & İçme Akşam yemeği neler yediniz? KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sanki aslan besliyorlar bunu nasıl bitircem abi şuna bak tabak büyük zaten ve taşmış pilav Güncellemeler+1 yıl Bugün de pilav tavuk yedik çok şükür Akşam yemeği neler yediniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Daha yemedim 1 0 Yorumla
magnum_blck Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Ailecek geç yiyoruz yani sekiz buçuk gibi o yüzden atıştırmalık olarak kendime tütsülenmiş cheddarlíı sucuk kızarttım 🤤 1 4 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Sade sucukta yemiyor lüxe bak, akşam yemeği geç yiyorsunuz ailede kilo problemi muhtemel Yorumla magnum_blck +1 yıl Tam tersine günde sabah öğle ikindi akşam ve gece yiyen ekibim ve kilo problemi yaşamıyorum. Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Az yiyerek mümkün Yorumla magnum_blck +1 yıl Yanii sayılır 😁 Yorumla
Modkoçoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl o tabagi bile yerim bebek aslan besliyorlar herhalde 1 1 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Knk fotodan küçük görünüyor tabak yemek tabağı değil, toplu yemeklerin dağıtmak için konulduğu tabak Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bugün daha bişey yemedik akşam 😀 ama canım patatesli gözleme çekti akşam dışarı çıkınca yemeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pilav ve türevleri en fazla 4 kaşık olmalı normalde ama burada 4 kepçe var gibi🤣 1 13 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Bir tencere var ne kepçesi djejsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah😂😂hepsini bitirdin mi Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Tabak yarılandı zor şartlar altında yiyoruz biticekte zor 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣zorlama kendini yarın yersin diğer yarısını Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Yok spor sonrası bitmek zorunda, pilav ertesi gün yenmiyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yiyorum😅dibini de tutturuyorum en sevdiğim şey Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Spor yapmayan için çok faydalı değil pilav, az yemek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3-4 kaşık basmati veya bulgur yiyorum haftada en fazla 2 kez. Düzenli olmasa da spor yapıyorum onun dışında çok hareketli biriyim ve her gün en az 1-1.5 saat tempolu yürüyüş yaparım Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Spor sayılmasa da bulgurun sakıncası yok sağlıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bide bol sebzeli olursa mis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ktipiyoz dedim sana hepsini bitirme yarına sakla diye😂😂 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Yoo taze yapıldı pilav ertesi güne yenmiyor 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off şakadan anlamıyorsun be Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kuzu kemik suyu çorba kuru fasulye taze fasulye makarna karpuz nektarili tart 1 3 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Oha maşallah baya iyi, ama kuzu koyun filan iğrenç buluyorum Cevap sahibi +1 yıl babam rahatsız onun için yaptım kolojen ve bağşıklık için mükemmel KTİPİYOZ +1 yıl Evet kollajen özellikle yaşlılar şart
beyza880 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Domates çorbası ve salata hahahha şaşırrr 1 6 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Hazır mı domates çorbası Yorumla beyza880 +1 yıl Evet zmmzmzmzmzzmmz Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Pok sağlıklı yine içmiş zehiri Yorumla beyza880 +1 yıl En sevdiğim çorbaa o benimm, hazırı bile miss Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Hazırını içeceğini çiğ köfte ye daha iyi Yorumla beyza880 +1 yıl Seviyorum sus 😒 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kuru fasulye vardı be çıtır ceylanım 1 4 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Sade kuru mu çıtır ceylanım, gaz yapar fosur fosur Yorumla BanaNeHa +1 yıl yok ayol az yedim çok da sevmem zaten Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Noodle verelim çıtıra Yorumla BanaNeHa +1 yıl yok anam kanser yapıyo o Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kim koydu bunu bu kadar kesin annen 😂 1 4 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Ben koydum normalde annem daha fazla koyuyor evde heyvan muamelesi görüyorum 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman niye bunu nasıl bitircem diyon 😂 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Çünkü bana özel yapıldı yemezsem çöpe gidecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he şimdi anladım afiyet olsun biz daha yemedik Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. pilavi kim yapti güzel yapmis 1 1 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Evde yapıldı evet tane tane tuzsuz yağsız Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun. Yemedim henüz , çıkıp bakacam artık 1 0 Yorumla
Judge2WorLd08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 5 lahmacun, ayran , soda , çig köfte 1 0 Yorumla
yeppudaa01 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 539 cevap paylaştı. Kıymalı taze fasülye, bulgur pilavı 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bugün hiçbir şey yemedim. 1 0 Yorumla
RüzgarlarınEsesiYok Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl O tabak bana az bile 1 2 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Yarım kilo pirinç yarım kilo göğüs Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl Valla silip süpürürüm ya hiç sorun olmaz benim için hahdhaha Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. 🤣Yemedim henüz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Daha yemedim
Ailecek geç yiyoruz yani sekiz buçuk gibi o yüzden atıştırmalık olarak kendime tütsülenmiş cheddarlíı sucuk kızarttım 🤤
Sade sucukta yemiyor lüxe bak, akşam yemeği geç yiyorsunuz ailede kilo problemi muhtemel
Tam tersine günde sabah öğle ikindi akşam ve gece yiyen ekibim ve kilo problemi yaşamıyorum.
Az yiyerek mümkün
Yanii sayılır 😁
o tabagi bile yerim bebek aslan besliyorlar herhalde
Knk fotodan küçük görünüyor tabak yemek tabağı değil, toplu yemeklerin dağıtmak için konulduğu tabak
bugün daha bişey yemedik akşam 😀 ama canım patatesli gözleme çekti akşam dışarı çıkınca yemeyi düşünüyorum
Pilav ve türevleri en fazla 4 kaşık olmalı normalde ama burada 4 kepçe var gibi🤣
Bir tencere var ne kepçesi djejsj
Hahah😂😂hepsini bitirdin mi
Tabak yarılandı zor şartlar altında yiyoruz biticekte zor 😀
🤣🤣🤣zorlama kendini yarın yersin diğer yarısını
Yok spor sonrası bitmek zorunda, pilav ertesi gün yenmiyor zaten
Ben yiyorum😅dibini de tutturuyorum en sevdiğim şey
Spor yapmayan için çok faydalı değil pilav, az yemek lazım
3-4 kaşık basmati veya bulgur yiyorum haftada en fazla 2 kez. Düzenli olmasa da spor yapıyorum onun dışında çok hareketli biriyim ve her gün en az 1-1.5 saat tempolu yürüyüş yaparım
Spor sayılmasa da bulgurun sakıncası yok sağlıklı
Aynen bide bol sebzeli olursa mis
@ktipiyoz dedim sana hepsini bitirme yarına sakla diye😂😂
Yoo taze yapıldı pilav ertesi güne yenmiyor 😀
Off şakadan anlamıyorsun be
kuzu kemik suyu çorba kuru fasulye taze fasulye makarna karpuz nektarili tart
Oha maşallah baya iyi, ama kuzu koyun filan iğrenç buluyorum
babam rahatsız onun için yaptım
kolojen ve bağşıklık için mükemmel
Evet kollajen özellikle yaşlılar şart
Domates çorbası ve salata hahahha şaşırrr
Hazır mı domates çorbası