Yeme & İçme Ne içmeyi tercih edersiniz? özeldenyazınlütfen Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lahmacunun yanında kola mı ayran mı? Güncellemeler+1 yıl Ayran diyenler çoğunluklta bence de ayran 👍 Ne içmeyi tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Ayran severim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Kola içerim 1 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yanında bir şey içmem ben yemek yerken bir şey içemiyorum. Bitirdikten sonra 1 litre ayran içerim😁 0 2 Yorumla özeldenyazınlütfen +1 yıl Bende yerken 1 litre ayran içiyorum tek yiyemiyorum Yorumla Doğasevenbiri +1 yıl Öyle yaptığın için çabuk doyuyorsundur kesin Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Lahmacun, kebap vb. her çeşit etli yemeğin yanında en iyi ayran gider.. kola şişkinlik ve gaz yapar.. etin tadını alamazsın.. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Ayran bence kolada olur ama ayran bir tık önde 1 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl kola ama en son içiyorum 0 1 Yorumla özeldenyazınlütfen +1 yıl Ben hem yiyip hem içiyorum 1 tane de yetmiyor Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayran 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şalgam suyu 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Kola. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayran. 1 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ayran 0 1 Yorumla özeldenyazınlütfen +1 yıl Bence de Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ayran 0 1 Yorumla özeldenyazınlütfen +1 yıl Bende Yorumla
TakkeliHoca Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl AYRAN-ŞALGAM 0 1 Yorumla özeldenyazınlütfen +1 yıl Ayran iyidir ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ayran severim gadası
Kola içerim
Yanında bir şey içmem ben yemek yerken bir şey içemiyorum. Bitirdikten sonra 1 litre ayran içerim😁
Bende yerken 1 litre ayran içiyorum tek yiyemiyorum
Öyle yaptığın için çabuk doyuyorsundur kesin
Lahmacun, kebap vb. her çeşit etli yemeğin yanında en iyi ayran gider.. kola şişkinlik ve gaz yapar.. etin tadını alamazsın..
Kola iyi gider
Ayran çok güzel gidiyor. 😋
Ayran bence kolada olur ama ayran bir tık önde
Ayran
Lahmacunun Yanında Kola İçerim Tabikide
Özelden yazamıyorum lütfen :D
Lahmacun
kola ama en son içiyorum
Ben hem yiyip hem içiyorum 1 tane de yetmiyor
Yedikten sonra çay.
hangisi varsa
Ayran