Yeme & İçme Arkadaşlar akşama ne pişirmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bilirsiniz ki kızların en çok kararsız kaldığı şeylerden biri akşama yemek için akşama ne pişirsemdir. Ben de bugün akşama ne pişirsem diye kararsız kaldım daha farklı tarifler yapmak istiyorum önerebileceğiniz yemekleri benimle paylaşır mısınız 🤗? Arkadaşlar akşama ne pişirmeliyim? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Fırında tavuk güzel olue gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla gadası daha dün yedik yoksa yine yapardım sağolasın Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Et türü nasıl olur Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Mercimek çorbası, Kabak mücver ve dünden kalan yemek varsa ısıt tamamdır 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Et sote karışık kızartma pilav ya da evde olan malzemelerden birşeyler yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Pilav, kızarmış tavuk, cacık üstüne de tatlı güzel gidebilirdi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kuru fasulye pirinç pilavı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fırında tavuk güzel olue gadası
Valla gadası daha dün yedik yoksa yine yapardım sağolasın
Et türü nasıl olur
Mercimek çorbası, Kabak mücver ve dünden kalan yemek varsa ısıt tamamdır
Et sote karışık kızartma pilav ya da evde olan malzemelerden birşeyler yapabilirsiniz
Pilav, kızarmış tavuk, cacık üstüne de tatlı güzel gidebilirdi.
Teşekkür ederim
Sebze kızart üstüne yoğurt dök
Kuru fasulye pirinç pilavı
Domates pilavi ve cacık tam mevsimi