dolap da bir sürü malzemeler var açar ayarlarsınız birşeyler. Ben gözümü dinlendiriyim biraz hazır olunca uyandırın. Ha çayda koyun.2 şekerli olsun güzel olsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Şu dediğini kendin başaramaman için ya bunu kadından bekleyen bir erkek ya da engelli olman gerek. Zannediyorum ikisi de bünyende mevcut.
Asilsisüslflapdpssğcpcp
Fena sapladın
Hakediyor gözünü dinlendirecekmiş her şey dolapta mevcutmuş bir de çağıracakmışız olduuu xhxjsj
Kejgkskfkdlflsşfkkf reis öyle ölmez füze at
Bir de buraya yazmış o derece tembel ya
Talep ederken asla değil dikkat ettin mi üşenmemiş buna ayıracağı vakti mabadını kaldırıp kendini doyurmaya ayırsa şu an hala yatalak hasta gibi yemek bekliyor olmazdı.
Sbbdhshdhshxhshxhxhxuxıx
benim bildiğim erkekler saplıyor saplanan kadınlar oluyor ama neyse.. :D yaw kızlar gelin 3 müz kahvaltı edelim bak terasda var siz ikiniz hamarat kızlara benziyorsunuz siz başarırsınız sizin inanılmaz bir yeteğiniz ve sevginizde var :D
Madem dolapta her şey var sucuk ekmek yapsın ya. Sucuğu da keser umarım. Yoksa bıçağı da bizden yapıp temin etmemizi isteyecek
Yo kadınlarda saplar sus
Ben kocam hariç kimseye kahvaltı hazırlamam. Avucunu yalarsın
Bak gördün mü beyni yetmeyince güç aldığı tek organından nasıl sesleniyor saplamak kelimesinin altından. Herkes en çok kullandığı uzvu ile savaşıyor işte.
Zaten böylelerinin gördüğümüz üzere iki türlü açlar. Mideleri ve bacak araları. Böylelerine ney desek boş. Saplamayı bile nereye çekti dediğin gibi
Başka türlü çalışmıyor ki beyin. Örneği ortada işte.
Sbndkdkdjgjskd beyni çalışsa zaten burada karnım aç her şey var yemek yapın kızlar demez ki smfiwlmfldlclfğsx
Kendisini yiyebilir. Ondan ala hıyar yoktur eminim.
O şey için yapıyor onu kızlar gelsin istek atayım konuşayım chxjdj denk gelen kim ikimiz chxjdkd
yahu ne ağladınız be bilseydim geçrekleri söylemezdim :D tamam siz hazırlamayın zehir katarsınız içine başka kızlar hazırlar :D
Aynen aynen. Amaç kız düşürmek yemezler
Yoo zehir katmamız için hazırlamamız gerekiyor yine. Kılımı kıpırdatmam
Arkadaşım böyle düşmez
Bak düşmüş mü? Düşmemiş.
Kafasına saksı düşürücem şimdi onun
Zekasına olumlu yönde bir katkısı olmaz boş ver
kızlar niye beni ele veriyorsunuz şimdi niye büyüyü bozuyorsunuz kısmetimle oynuyorsunuz üzülürüm bak :( :D destke olacağınıza köstek olun zaten... :( :D
Belli olmaz bozuk bir şeye vurunca çalışabilir belki
Skkdpdpfğsmflsd bak nasılda bildik sus bakim
harbi kızlar çok mu belli ettim ya :D
Biri şuna söylesin kendini biraz daha geliştirmesi gerek böyle olmaz kendini engelli gibi göstererek kimseyi etkileyemez.
Çok mu belli mi ettin? Yok canım sanal bir sitede sana kahvaltı hazırlamaya iknaydık aslında hiç belli değildi
peki nerden anladınız açık verdim
ŞSDİÜQLDİADLQJLDQPFKAKFPAPDKSJD
Kanka sanaldan gelmişsin dolapta her şey var kızlar gelin yapın diyorsun. Nasıl anlamayalım?
Kalk yap. Yok öyle üç kuruşa beş köfte
Bak yorumunun bir üstünde yazıyor oku onu anlamazsan ne demek istedin diye sorma bi daha oku. Bu saatten sonra paragraf çalıştıramam
çoğu kız farklıdır bilirim ama ortak bi özelliğiniz olmalı bir iki ipucu verinde ordan gideyim bari belki tutar :D
Ya olduğun gibi görün. Ya da göründüğün gibi ol. Ekstra bir çaba sarf etmene gerek yok.
Niye ablacım ordan pazarlamacı gibi mi duruyoruz biz? Zekanın ekmeğini ye işte bize ne?
Çoğu kız farklıdır cümlesi ne biliyor musun bacım hatunlar ile zerre münasebeti olmamış bu erkek kişisinin çok toy hiçbir fikri yok. Sanalda olmadığı belli de reelde de yok. Kafana takma ama bu bir sorun değil
@brokehearth_____ yardımcı oluyor ipucu veriyor @ehveni_serr anca beni eleştiriyor :( @brokehearth_____ neden bu kız böyle :(
Kanka seni karakterin için sevecek birisi ile olmanı tavsiye edebilirim. Gerisi fıss yaa. Ciddiyim. Öbür türlü uzun ömürlü bir ilişkin olmaz
Aslında o da sana yardımcı olmadı bilmen gereken tek şeyi söyleyip çekildi
Burası sanal mecra bacım bunun karakterini kim görsün daha profilini görmüyoruz cbcjxjdkdkkdxncjxjsjsjjx
Bshdnskckdjd sanaldan zaten ilişki kuramaz. Çünkü gizli. Sanaldan olmasına bir şey diyemem burada karakter ön planda oluyor ama gizliden soruyor yani
Bir şey diyeyim mi reelde o kadar çekingen ki burdan şansını deniyor şu an.
Shhdjahdd olabilir
O zmaan sonuç olarak sanaldan asla evlenilmez ilişki olunmaz sonucunumu çıkartıyoruz net bir şekilde. daha önce olmadı yani
Aslında olabilir. Ama amaca bağlı. Sen şimdi iki kız bulup eğleneyim kafasında olursan o kızlarda seni kullanır. Eğer karakter için arıyorsan sanal alem en iyi ilişki için ideal bir ortam
Direkt bu, ne bilcen hırlı mı hırsız mı neyine güvencen mesela? Olmaz o iş yaş reelde o odandan çık evden işe işten eve gitmeyi bırak. Karşı cinslr iletişime geç
İnsanlar burada kirli düşüncelerini belirtiyor niye anonim. Ama eğer iyi şeyler yazıyorsa gerçekten içinde geçiyordur. (Naçizane fikrim)
Ben katılmıyorum sanala hiçbir konuda güvenmemek ben eğlence mecrası bura ya
Karakterli insanlar da var burada. Niyet önemli
Bende reale hiç güvenmiyorum ya. Sanalda tanışıp analiz ettiğim insanlar daha karakterli çıktı. Realde tanıştıklarım daha çöptü. Ama herkesin düşüncesi farklı tabi
valla evden işe işden eve gidiyorum bugünde izinliyim işte.12 saat çalısıyorum çalıstım ortamda öyle kızlı bir ortam değil yani. Ne bileyim işte ya böyle arada oluyo gleiyolar. kusura bakmayın canlar kırdıysam affola
Hayır ya tabi ki kırmadın. Ben de biraz abartmışsam sen affet lütfen
Bak bunu çürüteyim mi? Mesela bu erk vatandaş, soruyu açtı ne için olduğu belli adamı eleştiri yağmuruna tuttuk hala kibar ve sakin neden? Umudu bitmedi bize eğer bitseydi muhtemelen terslerdi ben bu vatandaşa şimdi kibar der miyim demem. Nabza göre şerbet çünkü.
Şimdi kibar derim xhdjsn adamın umudu da bitti xhxjsjs özür diliyor chxjdj adamsın lan helal sana yusufi chcjxj
😸😸😸
Ya zaten öyle ahım şahım bi tipim yok para desen oda kendimize anca yetiyoruz. Ama işte o yalnızlık hissi başka bir şey. Her ne kadar kendi yağımda kavrulurum böyle iyi desende alsında kendini kandırıyorsun başka bir şey değil yani
7 yıldır müzmin bekarım kardeşim chxhxj hiiiç öyle düşünmüyorum cbxjsj
Kanka işte bunu dert etme seni seven zaten parana ve tipine bakmamalı
Bu da doğru nokta bu arada
yalnızlık hissi derken gerçekten yalnızlık sadece ilişki anlamında değil. Ben yetimhanede büyüdüm aslında hep yalnızdım küçükülkden gelen b irşey şimdide hayatımı kurmaya claısıyorum bir düzen hani. Benim öyle yemek yapanımda olmda ellerinde yiyecebileceğim. Aslında hem bir kız arkadaş olursa olur diye hemde belki birileri benimi çin yemek hazırlar diye
Bunu bu mecrada arama canım benim hayatına yönel hayat acımasız bir yer bu hayatta tek başına kalmak ve mücadele etmek nedir iyi bilirim yalnızlığını bu noktada anlıyorum ama bunun için kendi hayatına bakman gerek diye düşünüyorum.
Burada düzgün insan yok kanka … ve üzüldüm hak etmediğin şeyleri yaşamışsın. Bilmeden yargıladım seni özür dilerim
ikinizde haklısınız kızlar ben sadece ne bileyim çaresiz kalınca insan her yolu deniyor. Bende özür dilerim uslubum çok kötü azıcık da sokaktan gelme ağız ortamı benim kaba olabiliyorum aile terbiyesi almadım ama kendimi geliştirebilirim
Ben dilemem ne yaşamış olursan ol bu soruyu açmandaki amaç ve öaban gözümde değişmeyecek ve evet hala o kahvaltıyı hazırlamayacağım, hayat zor bir yer bazen mutlu olmaya da kendimizi biz mecbur etmeliyiz yapacak pek bir şey yok bu noktada.
Bu mecrada ben kültürlü bir beyefendiyim diyeni yanına getireyim aranızdakş bariz farkı görün cidden beyefendi bir tavır sergiledin ki olması gerrken bu zaten bu konuda teşekkür etmeyeceğim.
sağolun varolun kızlar bana güzel şeyler kattınız aydınlattınız. Nediyelim hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
İyi geceler🌼
İyi geceler cümleten cansınız. Çiçek emojisi gönderemiyorum sizlere kusura bakmayın bilmiyorum bilgisyardan yazıyorumda. Allah rahatlık versin
Biz teşekkür ederiz kusura bakmayın biraz ağlamaya gitmiştim..
Kahvaltı çay hazır istediğiniz gibi hatta zahmet olmasın diye birde çiğneyip koydum😂😅
Acıktıysan kalk yap elin ayağın armut mu topluyor
yapsan ne olacak ki kaç dakikanı alır en fazla
Alışmışsın sen tembelliğe ya da kadınların yapmasına. Kalk yap
Tamam