Yeme & İçme Gece olunca acıkır mısınız? Sizin menülerinizde neler vardır, gece neler yersiniz? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim karpuzum eksik sanırım.. Güncellemeler+1 yıl Gecenize hangi yiyecek içecek eşlik ediyor bakalım KS halkı? Güncellemeler+1 yıl Gececiler burada mı? Sizin gecenizde hangi yiyecekler içeceklerden var? Gece olunca acıkır mısınız? Sizin menülerinizde neler vardır, gece neler yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Her zaman değil ama bazen diyelim 😄 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Acıkıyorum 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Erken yemek yediysem evet. Ekmek arası falan yaparım genel olarak. 1 0 Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Gece olunca acıkırım çünkü biraz geç yatarım ama bir şey yiyemem çünkü evde yiyecek bir şey olmuyor 1 0 Yorumla
borntodiee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O kara üzümdeki çekirdekler çok gıcık 1 9 Yorumla üyesizol +1 yıl Kara üzümü çiğniyerek mi yiyorsunuz Yorumla borntodiee_ +1 yıl Günaydın Yorumla üyesizol +1 yıl Hahahahaha bizim bahçede de kara üzüm var kopartınca ucu açılıyor ordan içine çekip direk yutulur öyle yenir Yorumla borntodiee_ +1 yıl O nasıl bir fantezi ya ama denenir Yorumla üyesizol +1 yıl Ne fantezisi doğduğumdan beri öyle yiyorum bizim burdakilerde öyle yiyor Yorumla üyesizol +1 yıl Bu siyah yuvarlak üzümler için geçerli diğer büyüklerinden hiç yemedim Yorumla üyesizol +1 yıl Bu fotodaki üzümler işte Yorumla HesapsızHayat +1 yıl @üyesizol çekirdekleri çok faydalı Yorumla üyesizol +1 yıl Faydasını filan bilmiyorum hiç araştirmadım ama doğrusu benim dediğim gibi yeniliyor Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kokoreç , kelle paça ve işkembe çorbası falan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her zaman değil ama bazen diyelim 😄
Acıkıyorum
Erken yemek yediysem evet. Ekmek arası falan yaparım genel olarak.
Gece olunca acıkırım çünkü biraz geç yatarım ama bir şey yiyemem çünkü evde yiyecek bir şey olmuyor
O kara üzümdeki çekirdekler çok gıcık
Kara üzümü çiğniyerek mi yiyorsunuz
Günaydın
Hahahahaha bizim bahçede de kara üzüm var kopartınca ucu açılıyor ordan içine çekip direk yutulur öyle yenir
O nasıl bir fantezi ya ama denenir
Ne fantezisi doğduğumdan beri öyle yiyorum bizim burdakilerde öyle yiyor
Bu siyah yuvarlak üzümler için geçerli diğer büyüklerinden hiç yemedim
Bu fotodaki üzümler işte
@üyesizol çekirdekleri çok faydalı
Faydasını filan bilmiyorum hiç araştirmadım ama doğrusu benim dediğim gibi yeniliyor
Kokoreç , kelle paça ve işkembe çorbası falan
Acıkırım
Yok sadece kahve