Yeme & İçme Bamya sever misiniz, sizce böyle bir yemeğin yanında ne gider? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Harika ya 😋😋 Güncellemeler+1 yıl Bamya yemeğine gel sizde sever misiniz yanında ne istersiniz? Güncellemeler+1 yıl Bamya yemeği sevenler var mıdır? Yaninda ne iyi gider sizce? Bamya sever misiniz, sizce böyle bir yemeğin yanında ne gider? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmem. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Dün’de Cem Yılmaz’ın Uzak Doğulu bir sunucunun programına katıldığı izleyi atmış arkadaş. Sunumda bamya yemeği varmış 😁https://twitter.com/cemyilmazdozuu/status/1556929691231076352?s=21&t=BdC5fmT_BWutEt8etOTt-w 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bamya sevmediğim bir yemek yanında ne iyi gider pirinç pilavı ya da bulgur pilavı gidebilir 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim soğuk sebze yemeklerinden biri. Yanında ne olduğunun önemi yok. Bol domatesli ve limonlu olsun yeter. Size de afiyet olsun. 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yanında Yoğurt olmadan yemek yemem bamyayi seviyorum 1 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bol limonlu olunca severim. Pilavla falan değil dümdüz kaşıkla yenmeli. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok sevmem açıkçası ama varsa yoğurt ile yemeyi tercih ederim. 1 0 Yorumla
Birgunbelki9999 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Harika gozukuyor😊 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl teşekkürler :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok severim ve canım çekti. Afiyet olsunYanına yoğurt ve biber güzel gider 1 2 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Annem semiz otlu cacık gibi bir şey yapmış buz gibi onla yiyorum 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mis mis.. Yorumla
Neslice06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Sevmiyom Allahtan kilosu 700 lira🥴 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Nee😬 bizim burada bedava be Yorumla Neslice06 +1 yıl Kurusu Amasya da 700 denmiş 🥴 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl insanları kandırıyolar ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin gibi bamyaları sevmem 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Daha büyükleri var onların kızartılmış olanı daha güzel. Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Bende çok severim ama közde olan daha lezzetli 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Favori yemeğimdir yanına pirinç pilavı iyi gidiyor 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. bamyayı bir türlü sevemedim. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kızarmış tavuk 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Asla yemem , asla. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Hiç sevmem yemedim 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Belki yogurt. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevmem.
Dün’de Cem Yılmaz’ın Uzak Doğulu bir sunucunun programına katıldığı izleyi atmış arkadaş. Sunumda bamya yemeği varmış 😁
https://twitter.com/cemyilmazdozuu/status/1556929691231076352?s=21&t=BdC5fmT_BWutEt8etOTt-w
Bamya sevmediğim bir yemek yanında ne iyi gider pirinç pilavı ya da bulgur pilavı gidebilir
En sevdiğim soğuk sebze yemeklerinden biri. Yanında ne olduğunun önemi yok. Bol domatesli ve limonlu olsun yeter. Size de afiyet olsun.
Çok teşekkür ederim 😊
Yanında Yoğurt olmadan yemek yemem bamyayi seviyorum
Bol limonlu olunca severim. Pilavla falan değil dümdüz kaşıkla yenmeli.
Çok sevmem açıkçası ama varsa yoğurt ile yemeyi tercih ederim.
Harika gozukuyor😊
teşekkürler :D
Cok severim ve canım çekti. Afiyet olsun
Yanına yoğurt ve biber güzel gider
Annem semiz otlu cacık gibi bir şey yapmış buz gibi onla yiyorum 😊
Mis mis..
Sevmiyom Allahtan kilosu 700 lira🥴
Nee😬 bizim burada bedava be
Kurusu Amasya da 700 denmiş 🥴
insanları kandırıyolar ya
Senin gibi bamyaları sevmem
Daha büyükleri var onların kızartılmış olanı daha güzel.
Bende çok severim ama közde olan daha lezzetli
Favori yemeğimdir yanına pirinç pilavı iyi gidiyor
Severim ama kuşbaşı ile
Kola, birde etli enfes olur
Turşu ve ayran
bamyayı bir türlü sevemedim.
Nefret ederim
Kızarmış tavuk
Asla yemem , asla.
Severim
Bamyaya bayılıyorum.
Sevmem :/